Selisscee Hanımlar merhaba Ben 7 haftalik hamileyim fakat kan şekerim çok düşüyor sürekli açlık hissediyordum doymuyordm kan tahlilinde 69 çıkmış baya baya düşük yani benimle aynı durumu yaşayan var mı ne yaptinz geçti mi ilaç mı kullandınız
benkosarim Selisscee doktorunuz size zaten kan takviyesi başlaması gerekiyor eğer çok çabuk acıkıyorum diyorsanız tatlıdan uzak durmaya bakın yani o anlık yerine getirmek için küçük çikolatalardan ağzınıza atın size kilo aldırmayacak salatalık işte kıvırcık bunları yıkayın dolapta her böyle kötü olmaya baktığımızda yiyin
Momy_eyyuptalha Selisscee benimde sürekli şekerim düşüyordu 56 olmuştu neredeyse bayıldım Çok kötü bir durum doktorum kan ilacı vermişti sık sık ve az yememi söylemişti doktorunuza mutlaka danışın
Arya10 Selisscee ahhh aha düşmeside kötü yükselmeside kötü nasıl ortada tutucaz bu durumu bilmiyorum benimde yüksek çıkıyor 😒
Selisscee benkosarim çok teşekkür ederim sanirim seker dusse de tatlidan uzak durmak gerekiyor bencede
Selisscee Momy_eyyuptalha ooyy sizinde baya çok düşüyormuş benim sekerime bakıldı dahiliyeye çıktım 3 4 kere kan alındı şeker çıkmadı sanırım Bi kaç günlük biseydi bu düşmeler anlamqdim 🧐
Selisscee Arya10 yüksekte kötüdür fakat düşmesi daha tehlikeli diye duymuştum ama hamilelikte hepsi sakıncalı bence umarım zamanla düzene giriyordur
Momy_eyyuptalha Selisscee evet benimde gebeliğimin 8 haftasında başladı şeker düşmesi 28 lere kadar devam etti makinesi aldım sürekli ölçüm yaptım şeker yüklemesi yaptım şükür bişey yoktu kan ilacı da kunlandigim için iyi geldi biraz düzeldi şükür