Cici Arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim çok sık yemiyorum ama arada bir yiyorum çiğ köfte sizce bebeğime zararı olur mu
Deletedmom831 Cici Bence olmaz canım bende yiyordum oğlumda ama etsiz olanını yemeye calış ya nebilim çiğ kıyma koyuyorlar ya ondan 👍🏻
EsraakanY Cici benimde geçen canım çekti yedim valla oh. Allah sağlık versin inşallah :) ama sen yinede kendini tut etli falan yeme
nurucararslan 33 haftalığız şimdiye kadar yedim hala yerim etsiz olduğu sürece sorun yok bulgur sonuçta
nurucararslan [bilinmeyen] acısız tercih ediyorum ben , ama acı olduğunda da sadece tuvalet ihtiyacında zorlanıyorum o kadar. Ki acı çok nadir yerim 😊
Deletedmom831 [bilinmeyen] ben cok acı yedim canım benden fazla acı yiyen yoktur bir adıyamanlı olarak doğan ve malatya gelini olan biri olarak aşırı yerim o süs biberlerini hiç bişicik olmaz sadece kilo almazsın afedersin sıvı kaybedersin o kadar ama bende öyle bişi olmuyordu fakat acı yediğimden dolayı hiç kilo almazdım hep zayıftım 😌☺️
Cici Ama ben acılı seviyorum sağolun çık seviyorum etsiz yiyorum marketten alıyorum çoğunlukla çiğ köfteciden değil
Kris Bende yedim hata çok seviyorum hemde normal etli çok şükür hiç bir şeyi olmdı önemli olan nerden aldınız temiz hijyen olması
Ruzgarr Cici içinde çok fazla lezzet arttirici madde varmis.doktorlar önermiyor.benimde canım çekmişti 1 kere yedim.asla yeme demek doğru olmaz ama elinden geldigince yememeye çalış 😊
Kris Cici çiğ köftesinden o ses direk ordan alıyorum marketten taze değil beklemiş oluyor ordan almayın bence
Deletedmom831 [bilinmeyen] Ayy benimde canım cekti zaten simdi daha yeniyim biraz karnım büyüsünde aşerim cünkü oğlumda kocama hiç cektirmedim yani aşermedim bunda hep asericem 🤗