Gltanesi Damar eksikligime bağlı gelişim geriliği var bebeğimde böle bir durum başına gelip sağlıklı doğan varmı bebekte engel durumu da ortaya çıkabilir dendi varmı başına böle bisy gelen bilgisi olan
Neslisahhh Gltanesi benim bebeğimde de ayni durum söz konusu. Detaylı ultrason için iyi bir doktora gitmiştim organlarda herhangi bir sorun yoksa ileriki haftalarda en fazla gelişim geriliği olabileceğini soyledi. En son 28. Haftada doktor kontrolü oldu hrrhsngi bir sorun yoktu. Yalnız benim suyum fazla şekerim olmamasına rağmen. Seker fazlalığı bebeğe kilo aldırıyor
aryadamla Canım bende de bu sorun var ama çok şükür detaylım iyi geçmişti bi sorum görmemişlerdi bebekte sadece gelişim geriliği oluyor benim bebeğim 2 hafta geriden geliyor ama 2 hafta önde ya da geride olması normal diyor doktorlar
Gltanesi aryadamla ben gelişim geriliğine hiç problem etmiyorum çocukta kalıcı bir hasar olmasında başka bişey istemiyorum çoğu çocukta gelişim geriden gelebiliyormus ama bu damarın eksikliğinden kaynaklı korkuyorum bir hasarı bir rahatsızlığı olacak diye
Gltanesi Neslisahhh sizdede bir damar eksik değil mi ben detaylı ultrasona girmedim diye çok kötü hissediyorum doğuma kadar için hiç rahat değil acaba birşey varmı diye düşünmeden edemiyorum artik
Neslisahhh Gltanesi evet tek umblikal arter varyasyonu. Kendi doktorum da organlarda özellikle de kalpte bir sorun olmadığı için bir sorun olmayacağını hatta doğum şeklinin bile değişmeyeceğini söyledi.
aryadamla Gltanesi ben de ilk duyduğumda çok kafaya taktım çok araştırdım hatta doktoruma doğum şeklini etkiler mi diye bile sordum ama dediğim gibi detaylıda bi sorun çıkmadı siz yaptırmadınız mı detaylı usg
Fatosfato Neslisahhh bende aort damarı arkadan dolanıyormuş ve tek arter genetık problem olabılır de olmayabılır dedi sizde son durjm nedir acaba benım moralım cok bozuldı
Neslisahhh Fatosfato Allaha şükürler olsun herhangi bir problem olmadı. Bebeğim su an 3 aylık. 40. Haftada 3 kilo dogdu