KbrErcan76 sağolasın Allah razı olsun ama sorun değil anlatabilirim benim ilk hamileliğimdi 36 haftalıkken doğum yaptım suyum geldi normal doğum için uğraştılar ama olmadı bebeğin kalbi sıkıntıya girecekti o yüzden sezeryan oldum bebeğimin durumu da şöyleydi ben hamileliğim boyunca ikili test üçlü test detaylı ultrason yaptrmadım bu yüzden bu hastalık doğduktan sonra farkedildi ama doktorların demesine göre anne karnında görseydik böyle sıkıntıların olduğunu zaten anne karnında bişey yapamazdık doğduktan sonra müdahale edebilirdik o yüzden hamileliğim boyunca ben böyle bit durumun olduğunu bilmiyordum hamileyken tek sıkıntım suyum olduğundan fazlaydı karnım çok büyüktü onu da şekere yordular ama şekerimde de bişey çıkmadı bebeğim doğdu kapıda bekleyenlerin demesine göre göbek kordonunu kestiklerinde bebeğin sesi gitti hemen apar topar yoğun bakıma alındı ve bebeğimde çok sıkıntılar çıktı bebeğimin mideye giden yemek borusununun ne başı vardı ne sonu vardı aynı şekilde soluk borusunun da iki boru birbirine yapışık bir şekildeydi ayrı olması gerekiyormuş kalbinde de sıkıntılar vardı ağızdan da beslenemediği için boğazından delik açmışlardı yavrumun çok sıkıntıları vardı 1 hafta yaşadı vefat etti ama doktorların demeslne göre anne karnına düştüğü andan beri böyleymiş gelişmemiş yani organları yaşasaydı çok ameliyat geçirecekti kendini toparlaması için çokzaman bekleyecektik hep hastanelerde olacaktık belki de bizim için hayırlısı buydu Allahım ne bize ne o bebeğime çektirmek istemedi yavrum melek oldu ismini ömür koymuştuk ömürü uzun olmadı….