Tubifora Roromu76 bende sadece endise var devamli biraz hareket etmese korkuyorum ama sanirik iyice asagiya yerlesmeye basladi arada asagi asagi batmalar oluyor hatta bazen ayakta hic duramıyorum cok baskiliyor bazi gunlerde cok rahat geciyor 😊
Sadomazo860 Cennet-Kokulum normalde Aralık 20 görünüyor doğum ama sanırım 5 gün önceden alacak dikisler genişlemeden bilmiyorum Dr umdan çok memnunum güveniyorum
Cennet-Kokulum Sadomazo860 Anladım peki dikişlerinde ağrı veya kaşıntı oluyor mu? Çok soru sordum kusura bakma 🥰
Sadomazo860 Cennet-Kokulum hayır hicbirsey yok şimdilik sadece bebek aşırı aşırı aşağıda canımı yakıyor
MinikBrokoli Flyy önce erkek sonra kız dedi ay sonu tekrar gideceğiz ve daha hiç bir şey almadım 🤔bu sefer ne derse onu alacağım
nlsuylmz Pelerin hadi bakalım doktor artık rahat olabilirsin pramatüre zamanı geçti istediğinde bebiş gelebilir dedi
Izellll Dilekdilek33 20 Aralık dedi bende sezeryan istiyorum dedim oda 13 Aralık o zaman dedi sizin nasıl çok hareketli inşallah 13 aralığı bekleriz😂
Sadomazo860 Izellll AA benimde 15 Aralık Allah sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin güle oynaya girer çıkarız
Izellll Dilekdilek33 acı eşiğim çok düşük korkuyorum. Birde bebek iri suanda bile o yüzden normal doğumdan korkuyorum