Ormanmeyvelii Kızlar göğüslerim taş gibi ellerimle sağıyorum ama yetersiz bana bir sağma makinası öneri verir misiniz? Birde uçları çooook fena en hızlı ne iyileştirir gümüş kapak mı alayım Kalkan mı?
mysweetbabyy Ormanmeyvelii lansinoh makine güzel gogus uçlarına da lansinoh krem hemen sag ki mastit yapmasın
Bebekdelisi Ormanmeyvelii lansinoh makıne mamajoo da güzel ucuna mustela göğüs ucu ½ sürmede temızıyor
Deletedmom_110 Ormanmeyvelii canım mastit olmasın dikkat et ateş yapar bende iki kere oldu ben elimle sağdım bebeğimi de bol bol emzirdim ucu için garmastan pomad kullandım kesinlikle tavsiye ederim müko bir krem geçmiş olsun 🌸
mekutlu12 Ormanmeyvelii mochi bunun için, sütün fazlasını alıyo ve yavaş sağım yaptığı için hızlı sertleşmesini önlüyo
Nskyhn Ormanmeyvelii aşkım göğüs kremi al hemen göğüs pedi al göğüs kremi al ped ile kapat yumuşacık oluyor. Ben daha kalkanı kullanmadım göğüs pedi kullanıyorum. Bı de lansinoh manuel aldık biz malum sağım yapıyoruz evet uzun ama çok güzel süt getiriyor. Eğer elektrikli alacaksan da bir tane elektrik uygun uçlu yeter sana
Emedko Ormanmeyvelii meme için garmastan pomad al çok iyi bir krem . Bende yeni doğum yaptm onu kullanıyorum. Süt sağma içinde kiwibaby marka al çekim gücü gayet iyi bnde şuan sağarak veriyorum. Hemde gayet uygun fiyatlı
mekutlu12 Ormanmeyvelii ben çok uzun süre göğüs ucu acısı çektim çok yöntem denedim kesinlikle garmastan pomad sonunda en hızlı iyileştiren oldu
Ormanmeyvelii Rapunzelinanasi Ayy teşekkür ederim balım daha iyiyim şükür. Sen ne yaptın ne kadar kaldı miniğeee