Aslanbuse23 Betulozer20 beni etiketlemediniz için geç gördüm kusura bakmayın dokuzkavaklardayım canım bende
muhasebecianne merhabalar ben de Denizli’deyim özel sağlık Ayşe Seçil hanıma gidiyorum 24 haftalik olduk🤗 bugün kontrolüm vardı hatta tam 2 saat bekledim 🙄
Aslanbuse23 muhasebecianne ay sağlık hastanesinde çok bekletiyorlar ya bende sağlık hastanesinde Zeyneb’e gidiyordum 24 cu haftada bıraktım gitmeyi kapıda kök salacaktım biraz daha gitsem 🤣
GizemKadirr muhasebecianne yine iyi beklemissin canim benim görümcem 5 saat bekledi abartısız söylüyorum
Gonularslan20 Denizli Sarayköy de oturuyorum 26 haftadayim Rıdvan Erdemir e gdiiyorum gayet memnunum 😊
Berfinnyusuf Gonularslan20 Gonularslan20 merhaba bende nasipse orada yapcağım siz yaptınızmı memnun kaldınızmı
Nur_089 🤩Denizliden helouuu bende yunus ayfına gidiyorum çok memnunum ikinci gebeligim ikisindede onu tercih etdim🫶🏻
Aslanbuse23 Nur_089 bi kız arkadaşım cuma gününe sıra aldı ona nasıl biri bilmiyorum ama herkes çok iyi diyor ☺️
Nur_089 Aslanbuse23 iyidir yunus bey ama ilk başlarda bir az soğuk birisi gele bilir karakter olarak adam sadece denizlilin kaprisi kadınların akarşı bence kendini garantiye alıyor devam etdikce daha çok samimi ve ilgili oluyor yoksa gayet tecrübeli ve bilgili bir doktor
Minikmucizelere Aslanbuse23 evet 16 aydir istiyoduk olmuyodu bi sorun olmamasına ragmen tam oldu dış gebelik oldu bi ay oluyo kürtaj olalı 😢 Siz kaç aylık hamilesiniz
Minikmucizelere Aslanbuse23 inşallah dua eder misin bana hamilelerin duası kabul olurmus🙂 Allah’ım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️