guluzarozgenc Denizkizi evet son aylarda 32 den sonra genelde cagiriyorlar bebegin gelisimi olasi durumlari kontrol etmek icin
Denizkizi guluzarozgenc teşekkür ederım canım .. 30+3 deyim dun doktordaydım tekrar 34. haftada gıdıcem belkı ondan sonra çağırırlar
tatlibekleyis 32 haftalıkken iki haftada bir gel randevularını da erken saate al birşey olursa yatış yapabilelim dedi
guluzarozgenc Denizkizi bende 30+4te gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi 33+6da gidecegim ondan sonra da 2 haftaya duser zannediyorum
Denotemo Bahar11mucize ben iki gün önce gittim şu an 35 im, 37 de gel dedi sonra bir de kontrole gelceksin dedi sonrada 39 da sez 😊yani cok sık cagırmamış oldu 🤷🏻♀️
guluzarozgenc O degil de 2 haftaya dustugunde ayda 2 kere muayene ucreti odemis olacagiz bebisim cani sagolsun hersey onun icin ama ozel hastane olunca ister istemez dusunuyor insan
EmelBG Bahar11mucize Bizim doktor 27’de gittim 35’de çağırdı birdaha o zaman gideceğim sıkıntısız ilerliyoruz zaten şükür .Ne zaman çağırır öyle hiç bilmiyorum🤐
guluzarozgenc Denizkizi :) keske 10 gunde 1 cagirsalar:) bi muayene bi kontrol olsa daha iyi yani 😂😂😂
Bahar11mucize guluzarozgenc valla öyle olursa 10 günde bir giderim muayene ücreti vermemk için sonuöta kntrol geçmeai lazım