Ayseaysa Gul_Baharr doğum sancısı yok canım ama bebeğin nabzı düşük benimkide öyleydi dün 35. Haftada sezeryan oldum
durumoms2 Gul_Baharr sancın yok sanki canım ama bebeğin kalp atışlarıyla alakalı sanırım. Bende erken doğum riskim varken hastaneye yatmıştım. Bu sancı çizgisi aynıydı bende de . Kalp atışları inişli çıkışlı sanırım önlem almak istemişlerdir canım endişe etme . 39. Haftamıza geldik çok şükür 🙏 dua et stres yapma 🤗
Gul_Baharr durumoms2 Allah razı olsun inşallah ilk olduğu için korktum biraz ama çok şükür eve geldim iki doz iğne vurdular ciğer geliştirici
Ask_hosmus Gul_Baharr bebeğin kalp atışı düzenli olmadığı için sanırım yatış vermiş sancı yok diye yatış verilmez, doktorun seni strese sokmamak için söylememiş olabilir, inşallah bu sıkıntı çıkmaz, sağlıcakla al kucağına🌸 kaç haftalıksın bu arada
Minigim38 Haftada benimkide buna benzerdi sancım sadece 1 tane yükselmişti parmak ucu acıklık varmış Ama bebeğimin kalp atışı ara ara düşük çıkmıştı 1 gün yatışım oldu serum hap verdiler 2 doz da ciğer geliştirici vurdular tedbir amacıyla belki sizde bundan dolayı olabilirsiniz
begonvil16 Gul_Baharr sancı alt tarafta 20 olan sancınız yok. 80 100 olan şerit bebeğinizin nabzı. Nabzı(kalp atışı) düşük çıktığından yatış vermiştir. Normalde 120-160 arası olması gerekiyor.