Kiraz19 Hamilelikte burun tikanikligi yasayan varmi ben nefes alamiyorum gece basliyor ozellikle sizde de oyleyse napiyorsunuz
Ipeksu Kiraz19 ay bende öyleydim kanıyordu birde birşey yapmadılar gittim doktora doğurunca geçer dediler
PapatiA Kiraz19 bende yaklaşık bır aydır var ama hergın olmuyo bı gün oluyo üç gün olmuyo sebebını anlayamadım
Oznurozdemir Kiraz19 benim öncesinde de alerjik rinit olduğu için sürekli tıkalı. Bi ara spreye bağımlıydım 1 aydır bıraktım. Hala ara ara tıkanıyor ama eskisi gibi değil
Deletedmom_37 Kiraz19 benimde öyle özellikle geceleri bazen de kanıyor kuruyor içeride nefes almakta zorlanıyorum uyurken falan deniz suyu veya tuzlu su çekebilirsin bana fayda etmemişti ama belli olmaz belki size faydası olur 😊🌸
Deletedmom_12 Oznurozdemir bendede alerjiik rinit var bir care bulabildinizmi gebelikte daha cok artiyo diyolar
Oznurozdemir Deletedmom_12 hiçbir çare bulamadım. 7. Aya kadar hep illiadin kullandım valla Allah korudu ama dayanılacak gibi değildi 7/24 tıkalıydı. Su ara kendi kendine açıldı rahatım bişi kullanmıyorum
Kbr Kiraz19 benım 23. Haftada hala oyle alerjim var buhar makinası azda olsa rahatlatıyor en iyi deniz suyu geldi
Ovgusss Yaaa bende öyleyim çok garip bir şekilde gece hapşırıkla başlıyor burnum tamamen kapanıyor özellikle sabaha karşı tıkanıyorum resmen ama bunun için bisey yapmadım çünkü gün içinde geçiyor 🥹
Cerentuna Bende iki aylık hamileyim özellikle akşamları burnum sabaha kadar tıkanıyor herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum