Aloneanqel Aysegizemdilek ilk gebeliğin ise bu haftalarda hissetmen biraz zor canım karın kaslarından dolayı. Onlar zamanla bebek büyüdükçe gevşiyorlar 🌸 ama evet içinde kelebek uçuşuyor gibi bir his oluyor 😊 ben ilk hissettiğimde çok korkmuştum 🙈
Deletedmom_33 Aysegizemdilek İlk gebeliğim de 18. Haftaya girince bir akşam karnımın içinde birşey soldan sağa kaydı bir anda. İçinde yılan varmış gibi çok hızlı oldu. Ertesi gün yine göbek deliği çevresinde pıt pıt vuruyordu. Sonrasında zaten hiç durmadı
MinnieMouse Aysegizemdilek ikisi de değil bağırsak hareketleri gaz hareketleri 🤗 henüz çok erken hissetmek için. Bebek hareketini hissettiğinde anlarsın.
Aysegizemdilek Aloneanqel evet ilk geneliğim merakla bekliyorum bende çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗🤗
Karadasesra Şuan bebek çok küçük hareketlerini hissetmezsin ben ilk 18. Haftada çok derinden bi tekme hissettim daha sonra 2 hafta hiç hareket hissetmedim 20. Haftadan sonra başlıyo hareketlenmesi
Aysegizemdilek Karadasesra anladım çok teşekkür ederim ilk gebeliğim heyecanlıyım o yüzden merak ettim sağolun ☺️☺️
Cag_lam99 Bence bebek hareketi o bende 12 haftadan 19 haftaya kadar öyle hisetim 19 . Haftada tam bir tekme hisetim şuan 29 haftadayim çok değişik bir duygu bazen açıyor bazen gidiklaniyor bazen bakıyor böyle içeriden biri hafif vuruyor gibi çok garip 😁