Stella_0 bebissannesi Ben ilk 14.haftada hissettim ama 24. Haftamda artık baya baya hissediyordum yavaş yavaş düzene girmiş olmalı sizinde. Şuan 28. Haftamdayım her hareketini ne yaptığını hissediyorum hatta kafası nerede eli ayağı nerede farkediyorum 😂
cansualisa bebissannesi 22+1 im manşallahımız var gündüz pek yok ama gece felaket kuzum 2. Gebeliğim 18 de hissetmiştim kızımı daha erken hissetmiştim
KayraVeAnnesi_06 bebissannesi İlk 20. Haftamda hissetmiştim , 23 kadar düzenli değildi ama 24. Haftada hergün hissediyordum şimdi 25 olduk hareketleri dışardan belli artık
XGoncaa Hayır düzenli olması için çok erken. En geç 24. Haftada hissediliyor zaten ilk gebeliklerde. Rasgele hariketlerini hissedeceksin şuan belli belirsiz
bebissannesi Stella_0 ben 2 gündür büyük bir temizlik yaptım ve hiç denilecek kadar azdı oturduğum an sadece hafif kıpranma oluyor okadar
Stella_0 bebissannesi Hareket ettiğiniz sürece hissetmezsiniz sıvıda titreşim olduğu için uyurlarmış. Oturduğunuz zaman şuan o kıpırtı olması çok normal 😊 birkaç haftaya daha da net hissetmeye başlarsınız sizde 🥰