Hazaldicle Bebeğim doğum kanalına girmiş bugün nişanım da geldi bu durumu yaşayıp nasıl bi süreç bekledi sizi
Dilayyyyy Hazaldicle ertesi gün 😊😊suyum gelmisti sancim var ama bn hissetmiyodum acikligimda oldugu icin yatisim yapilmisti
BirFeyzaBirBebek Hazaldicle doğum kanalına girdiğini fiziksel olarak hissettiniz mi? Bı farklılık oluyor mu
Ceylanguller Hazaldicle suyum geldi gecen aksam ikide bi wc ye gidiyordum hastaneye gittik dogum baslamıs dediler
Snmdrm Hazaldicle yok olmadı daha doktorum her an gelebılır dedi gelöezse 30 unda yada 3 umde alalım istersen dedi 30 unda da 37+6 olucam erken mi bılmıorum . Sancı cekmek ıstemıorumda bn .
O1gencanne Snmdrm 37 haftalık olan bebekler tüm gelişimini tamamlamış dış dünyaya hazır oluyorlar doğsa bıle sıkıntı olacagını zannetmıyorum ben stres yapma annesı bence ideal zaman.37 den erken deseydı 30 ve 35. Haftalar arası erken dıyebılırdık.😘
Dilayyyyy Hazaldicle hyr acikligim vardi nişanım geldgi gun 2 cm acikligm vardi ertesi gunu suyum geldi 2.5 cm acilmam vardi sancm vardi ama bn hissetmyrdm vajinal fitil ile dogumum baslatildi
Hazaldicle BirFeyzaBirBebek fiziksel olarak bilmiyorum ama benim kalçalarıma sanki bıçak saplantısı gibi oluyordu karnımda bi sertleşme ağrı gibi oldu doktora gittim kanala yerleşmiş dedi
Merveofs Hazaldicle 38+6da nişan geldi 39+4te doğum yaptım. Aslında hiç sancım yoktu daha sancı beklenirdi ama açıklığım artmıştı
Ceylanguller Hazaldicle 37. nin ilk günündeydim normalde 27 eylülde olacaktı sezeryan ama suyum geldi hemen aldılar