İlk etapta yine kan testi istetecek ki her hafta neredeyse kan vereceksin bi ara artık kolumu hissetmiyordum . Sonrası yumurta oluşması için iğne be baskılayacı iğneler 15 20 gün sürüyor sonrasında opu günü verecek yani anestezi altında toplanacak yumurtalar merak etme hiç bişey anlamayacaksın 15 dakikalık işlem . Alınan spermlerle dölleme olucak labaratuar hergün bilgi veriyor şu kadar döllendi diye 5. Güne her embriyo güzel kalitelidir 🙏 sonrasında çoğu klinik doktorları araya bir defa regl girecek şekilde bekletiyorlar . Hem rahim dinleniyor hem ilaç etkisi gidiyor vücuttan 🙏 aşaması toplamda 2.5-3 ay kadar ( benim öyleydi 2. Reglim geç geldi 45 gün çoğu aynı şeyi söylüyor ) sonrasında reglin 2. Veya 3. Günü rahim kalınlığı için iğneye başlıyorsun ve progesteron hormonun 1 in altında olması gerekiyor kan tahlilleri vs 14-18 gün arası sürüyor transfer günü en güzel gün bence 🌸 en iyi embriyon seçilip transfer oluyor 2-3 dakikalık bir işlem sonrası bekleme 12 gün sonrası kan tahlilinde öğreniyorsun ben sabırsızdım 7. Günde testte silik çıkmaya başlamıştı 🙃 yani hızlandırılmış anlattım tabi her tedavi farklıdır ama genellikle bu şekilde oluyor süreç . Sana verebileceğim tek tavsiye sabırlı olman emin ol hepsini unutacaksın güzel haberi alınca 🙏 ben şimdi oğluma kavuşmaya 2 gün kaldı sanki hiç bir tedavi olmamışım gibi hissediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün 🌸🙏 sabırlı ol bol bol kafanı dağıt ❤️