kubra_510 Dkahraman aynı hafta aynı gün aynı şekilde ağrı 🤗 yoruluyorum ondan oluyor diye düşünüyorum düzensiz geliyor çünkü ama baya bildiğin adet ağrısı unutmuşum adet ağrısını ya tuhaf geliyor 😂😂
Dkahraman annelinkoo uzun sürdü bu sefer hala daha ağrı var bacaklarım bile ağrıyor göğüslerimden de süt akıp duruyor durmadı bugün hiç birde üstüne alt tarafımda hissedince bebek hareketlerini tereddüt ettim
annelinkoo Dkahraman aslında beklemek te iyi değil eğer gerçek sancı ise sıkıntı olmasın bi doktora danışsanız mı acaba
Snmdrm kubra_510 bende 36+2 şuan agrı var adet sancısı gnı benmde ve belim agrıyor bende bugun wc i temizledim süpürge tuttum kendimi temizledim ondandır dıyorum ama bılmıom nişanımda gelmişdi 2.3 gun once doktor her an gelebılır dedi hazırlıklı ol..
kubra_510 Snmdrm hayırlısı olsun acelesi vardır miniğin ben genelde yorulunca daha çok oluyor sen tetikte kal yinede benim nişanım falan gelmedi henüz şükür
Snmdrm kubra_510 doktorda ole dıor acele edıyor sanki yarın kontrolum var bebıslerımızı sağlıkla kucagımza alalım inşallah :)