Selamcanim Selam bebişler. Bir Arkadaşım mustela almış bana bebişim için. Başka bir arkadaşım da sudocremden çok memnun kaldığını, mustela yerine düşünmemi falan yazmış. Sizce hangisi?:)
minnakannesi08 Selamcanim mustela kullandım kızımda gayrtte memnun kaldım görümcem sudocrem kullandı hiç memnun kalmadı mustelaya geçmişti daha sonra
Huriye1996 Selamcanim kimisi onu kimisi diğerini kimisi başka şeyleri oneriyo kafam çok karıştı sudocrem aldim ise yaramazsa deneye deneye doğrusunu bulcam. Her bebek aynı değil çünkü 🤭
Denizpyraz Selamcanim oglum 3 yasinda. Bezi bırakana kadar sudocrem kullandık çok memnun kaldım. Mustela hic kullanmadım o yüzden yorum yapmam doğru olmaz 😊
_mom97 Selamcanim ben ilk hamileligimde ogluma sudocrem kullandim ama icerigini arastirinca cook pisman oldum daha once baksaydim diye. Sudocrem onermiyorlar icerisinde cok fazla kimyasal varmis
hilalhanim Selamcanim mustela bariyer krem yani pişik olmaması için önlem amaçlı kullanılır ama pişik sırasında bir etkisi yok. Sudocrem pişik sırasında kullanılıyor memnun kalanlarda var ama bu %50 Eğer ciddi bir pişik varsa hamazinc kullanılır ve pişik bittikten sonra mustela ile korumaya devam edebilirsiniz.
annelinkoo Selamcanim ben ikisini de kullandım arko krem diyorum 😂şaka biyana arko da ilerleyen zamanlarda kullanabilirsin ama kesinlikle mustela. Daha sıvı yapıda sudocrem gibi katı formlu değil. Sudocrem için zararlı kimyasal içeriyo diyenler de var ama bilemicem ben onu suratıma da cok sürerdim eskiden
Hulus Selamcanim sudocrem kullanacaktım aslinda yengem kuzenlerim hep onu kullandı ama içerik olarak araştırınca mustela aldim ben direk
Merinosunannesii Dark önemli olan bebeğe iyi gelmesi içeriği temiz diye ıslak mendil aldım mahvetti kuzımın poposunu içeriği temiz diye bi pişik kremi almıştım hiçbir işime yaramadı😊
Merinosunannesii Selamcanim sudocrem kullandım kullanıyorum da cok memnunum fakat bazen ek gıdaya geçtikten sonra da pişirte artış olabiliyor o zamanlarda fito+hametan mavi kullanıyorum doktorumuzun tavsiyesi ile
Vera09 Selamcanim sudokremin içeriğine pek güvenemiyorum. Mustela aldım daha iyidir diye düşünüyorum ama kullanmadm
Selamcanim @minnakannesi08 @Huriye1996 @Havvaa06 @Denizpyraz @hilalhanim @_mom97 @Ranammmm @hilalhanim Teşekkürler 🙏🏻
Dark Merinosunannesii o zaman başka ıslak mendil alabilirsiniz, önemli olan içeriğin temiz olması iyi gelmesi değil
yyagmurrsenn Selamcanim sudocreamin içeriği temiz değil asla bebeklere uygun değil ama malesef kullanılıyor. Mustela tertemiz. Mustelanın yanında seçenek olamaz sudocream:)
bosyapmaa yyagmurrsenn mustelanın kremini kullanıyorum, bebeğimin cildi alerjiydi çok iyi geldi gerçekten
gorky Mustelayı altına sürüyorum daha yumuşak bi dokusu olduğu için sudokrem biraz daha sert bir yapıya sahip onu heryerinde kullanabilirsin özellikle yüzünde tahriş falan oluyorsa yada vücuda