Minikmucizelere Cicilibicili evet bulsam iyi olur ama nelerle kafa dagiticagimi bilmiyorum hiç bi sey yapmak içimden gelmiyor yemek yapmak bile istemiyo canım zor zar isteksiz isteksiz yapiyorum resmen😢
Gokcegoktug Minikmucizelere 1 yıl olacak gelecek ay daha başındasın evine hamile birinin girmesini istemeyeceksin çocuk sevmeyeceksin kucağına bir bebeği almak haksızlık olarak göreceksin eşinle problem yaşayacaksın ohooo neler neler 🥹
Minikmucizelere Gokcegoktug yaa bi yıldır olmadi mi henüz işte bende bunlari kafaya takiyorum sanirim ya olmazsa diye bi buçuk yıldır bu ani bekliyoduk tam olmustu kursaginda kaldi sevincin vardır Allah’ımin bi bildiği yapacak bi şey yok😓
Gokcegoktug Minikmucizelere üstüne iğne kullandım aşılama yaptırdm ben yine de olmadı maalesef ocakta tüp bebeğe gideceğim
Minikmucizelere Gokcegoktug bi sorun var miydi peki Allah’ım yardımınız olsun dualarım tüm isteyenlerle ve hamilelerin de sağ salim kucağına almalariyla hep dua ediyorum Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😢🙏🤲
Minikmucizelere Gokcegoktug en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli nasip olur isteyen herkese inşallah 🙏❤️