Ireemkcn Kizlar asiri derece de kabızlığım var doktorum duphalac verdi 4 gündür kullaniyorum günde 2 kere alıyorum ama hiçbir işe yaramıyo kullanan varsa sizlerde ise yaradı mı
Madameatalay Ireemkcn bende işr yaradı öyle ki bazen ishale kdar götürdü bende ara verdim. Günde 1 kez içiyordum yemekten sonra.
Balim25 Ireemkcn bana da ilk zamanlar etki etti sonra yine aynı oldum eğer icebilirsen sabah aç karnına zeytin yağı iç yada kırmızı elma ye ebem önerdi işe yarıyor ama çok mide bulandırıyor
Merveclnk Ireemkcn bana doktorum ise yaramazsa doz arttırabilirsin demişti tabi siz yine kendi doktorunuza danışın 💕
Ireemkcn Madameatalay Sabahta akşam da iciyorum 3 lt yakın suyla da destekliyorum ama yok yani zar zor
Ireemkcn gulin-35 Onuda denedim onu içemiyorum midemi asiri bulandiriyo görüntüsünü düşününce bile iğreniyorum 😀😀
Slaaa34 Ireemkcn ilaç olarak kullanmıyorum doktorum yediklerine dikkat et dedi ediyorumda onunda faydası yok
Slaaa34 Ireemkcn sabah aç karnına armut ye üzerinede ılık su iç beni bi süre çıkarmıştı tuvalete sonra fayda etmedi sende dene belki iyi gelir
Deletedmom_110 Ireemkcn doğum sonrası için yazmıştı doktorum kullandım sayesinde kabızlıktan kurtuldum bende çok işe yaradı
Deletedmom_110 Ireemkcn kabızlık için bir ilaç daha yazmıştı bulabilirsem resim atayım sana ama gebelikte kullanılır mı bilemiyorum ya
Damlabos Ireemkcn ben de ilk başlarda tiksiniyordum ama o kadar zor durumlarda kaldım ki mecburiyetten alıştım galıba 😂😂