Tubacngl Merhaba kızlar doğum için tavsiye ettiğiniz bi doktor var mı gittiğim yer normal doğuma 7 bin dedi epiduralsiz bide ondan da ek ücret alırlar çok geldi sizce normal mi ve tavsiye ettiğiniz başka bi doktor var mı ??
Ayse_3434 Tubacngl ben medipole gidiyorum normak doğum 4250 tl dediler bu hastanede memnun kaldığım iki doktor var ikiside ilgililer ama tabi biri daha ağır basıyor ben orda yapmayı düşünüyorum ama hangi doktorda karar veremedim
Aden58 Tubacngl dağ yolunda medilife var bende oraya gittim barış bey var bir bayan doktorda var odunda çok hastası oluyor ama doğum ücretlerini sormadım doktordan memnun kaldım ilgilendi çevrem yönlendirdi benide
Nazife03 Tubacngl bn Bayrampaşa kolan hastanesine gidiyorum çok memnunum doktorumdan ve hastaneden normal doğum 4000 sezaryen 5000 tl şuan bir çok yere göre iyi bnce tavsiye ederim canım
2Bebek1Anne Aden58 merhaba binnur hanıma gidiyorum bende aşırı ilgili ve muayeneleri uzun sürüyor o yüzden yoğun 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Asyabuse Perşembe günü medipol megaya Duygu hanıma gidicem ilk kez, 15. Haftamdayım muayene ücretini ve doğumla ilgili cevap alırsam size de iletirim
Bsr_a Asyabuse bende duygu hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor çok seviyorum maalesef muayene ücretlerine zam geldi şuan 660 TL ödüyorum doğum ücretlerinide sordum medipol megada normal 7bin zorunlu sezaryen 9bin isteğe bağlı sezaryen de 15 bin 😒
Aden58 Tubacngl barış yolcu daha önce meydanda bir hastanede görev yapıyordu çokda memnundu bu çevrede olanlar hastane kapanınca oraya geçmiş
Asyabuse Tubacngl aynen yaa bende arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum kendimi prensesler gibi hissettim der her zaman çok ilgili biriymiş bakalım inşallah bizde iyi anlaşırız
Ayse_3434 Tubacngl her ay gidiyorum en son geçen ay gittim bu ay daha gitmedim ama artacağını sanmıyorum çünkü daha yeni artış yapmışlardı normalde 170 idi temmuzda zam gelmişti
Tubacngl Ayse_3434 valla canım benimde gittiğim yer 180 di 200 yaptılar sonra ben gittim 265 dediler cuma günü rahatsızlanıp gittim 315 yaptılar ve kısa sürede bu kadar arttı asgari ücrete gelem zam zamanı 200 tl idi