Hanifeak Selamun aleyküm arkadaşlar gündüzleri birleşim olmuyor ama geceleri sağ kalçamda belli Boyner’de ağrık oluyor yorulduğum İÇİN mi bilmiyorum başına gelen var mı ☹️
Misraaa Canım benim de oluyor huzursuz bacak sendromu diyorlar kalça bacak çok fena ağırıyor ben gece bacaklarımın arasında yastık koyuyorum ve uzun süre hareketsiz bırakmıyorum bacaklarımı
Hanifeak Misraaa bende gündüzleri hiç oturtamıyorum hiperaktivite oğlulum var çünkü ama geceleri uzanınca kalkmak istesem ağrı giriyor kalkamıyorum ilk hamileliğimde hiç olmamıştı 🙄
Misraaa Hanifeak magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş yarın ben de doktoruma sorucam bi ilaç yazar belki
Hanifeak Misraaa ayyy ben hiç öyle düşünmedim o zaman bende diyeyim doktoruma ya teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Hafizeipek Bana doktorum bu yüzden 2 hafta önce magnezyum verdi zaten tahmin etmiştim magnezyum vereceğini o yüzden randevu günü gelene kadar maden suyu icmistim hergun içinde magnezyum olduğu için
Hanifeak Hafizeipek iyi bar korkmamak gerektiğini anladım madensuyunu ilk hamileliğimde çok içiyordum ama kanım pıhtılaşmadığı için doktor içmemem gerektiğini söyledi belki de ondan ağrıyor çok haklısınız 👍