Ozge2604 Canım ben bugün gittim kontrole 32.haftadayız bebeğin kalbinde ritim bozukluğu var bide sıvı varmış Bende ursactive kullanıyorum 3 haftadır ilaçtan olmuş olabilirdedi doktorum yarın üniversite hastanesine gidicem eko çekilecek inşallah önemli bisey çıkmaz Kbra3352
Kbra3352 Ozge2604 gerçekten mi geçmiş olsun bn bu hafta detaylıya girdim sorun yok dediler bn iki cerrahi iki kadın doğuma sordum ayrıca ilk gebeligim de de kullandim
Tubayo Ablam yıllar önce aynı nedenle 6 aylık hamileyken ameliyat oldu. Hiç sorun olmadı bebeğinde kendisi de sadece amelıyat sonrası agrı kesici kullanamadığı için biraz yıpranmıştı
Baaharrr Biraz dişinizi sıkıp yediklerine dikkat edin yağlı baharatlı şeyler yemeyin yeşillik tarzı salatalık falan yemeyin ve haşlama yumurtayı komple hayatınızdan çıkartın üşütmemeye dikkat edin cok geçmiş olsun
Ozge2604 Aynen canımo ilactan degilmis seninde için rahat olsun Troid ilaci kullanıyorumben ondan olabilirmiş kan tahlili verdin ondansa değerlerden belli olurmuş yoksada ritim bozukluğu için ilaç başlıcaklar@“Kbra3352”#p24499594