Babymoon_ Merhaba hanımlar, tam 12. Haftamda ikili tarama testim oldu, doktorum cinsiyet için çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi, değişir mi acaba ilk gebeliğim merak ediyorum biraz 🤭
Eldgrn Babymoon_ canım net gozukmediyse yani belirsiz konustuysa çıkıntı hakkında değişme ihtimali var elbet biz mesela net gördük bacak arasını boştu 12+6 da bu normal muayene ikili yaptırmadım doktor 1 hafta sonra çağırdı 13+6 da yine boştu bacak arası o yüzden emin olmadıysa ihtimal var
Tuba11 Babymoon_ 12. Haftada değişme ihtimali oluyor. Ben 12 haftalıkken gittiğimde doktorum şuan daha bişey belli değil tam ve kesin sonuç için beklememiz gerekli demişti. Yani değişebiliyormus. Bizde bekledik v 16 haftalıkken öğrendik.
Dmrbs18 Babymoon_ yanılma olabiliyor 4 ve 5 ayda net belli olur . Benim kuzenime %80 kız ihtimali verip sonradan erkek olduğunu söylediler oyuzden net demesi lazım oda daha anlaşılması için biraz beklemen lazım bugün bende gittim aynı haftadayiz o çıkıntı şeyi banada dedi doktor ama her ikiside olabilir net belli değil dedi
Babymoon_ Eldgrn çıkıntı var gibi erkeğe benziyor, kimseye şimdilik birsey söylemeyin dedi 16. Haftada tekrar çağırdı o zaman net belli olur diye düşünüyorum, ilk gebelik olunca biraz tuhaf oluyor beklemek ☺️
Babymoon_ Tuba11 Beni de 16. Haftada çağırdı sanırım bende o zaman emin olacağım, merak dürtüsü oluyor sebepsizce:)
Babymoon_ Dmrbs18 İnşallah hakkınızda hayırlısı olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız, benim hiç mide bulantım da olmadı gerçekliği var mı yok mu bilmiyorum ama erkek bebeklerde çok mide bulanmıyormuş, doğruluğu muamma tabi :) bekleyeceğim heyecanla
Dmrbs18 Babymoon_ Amin canım benim rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ♥️ hayilrisi olsun canım benim.bulantı konusunda çok şanslısın cunki ben tam tersiyim ilaçla biraz iyi oldum iştahsızlıh hadsafada tiksinme bide
Tuba11 Babymoon_ Aynen canım seni çok iyi anlıyorum ama bi yandan da şöyle düşün. Şimdi öğrensen sonra ki gittiğinde değişse falan mesela o zaman daha bir ikilemde kalacaksın hemde doguma kadar acaba diye düşüneceksin. O yüzden geç olsun güç olmasın 🙏😘
Babymoon_ Tuba11 aynen çok doğru aslında, biraz daha sabır, annelik sabır işi zaten, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sağolun 😊
Babymoon_ Dmrbs18 Rabbim sizlerin de yardımcısı olsun inşallah, her bünye farklı tepki veriyor gebeliğe ama sonu hayırlı olsun inşAllah 😊