39+5 te gelen güzel oğlum ❤️Gece post açmıştım kasıklarımda ağrı ve vajinamda baskı var doğum olabilir mi diye , dün gece eşimle ilişki yaşadıktan sonra sıcak bir duş aldım ve kasıklarımda ve makatta cok baskı hissetmeye basladım , ama sürekli yalancı sancı cektiğim için okadar ciddiye almadım ve uyudum , gece 2 bucuk gibi uykudan uyandım inanılmaz bir sancı ile yerimden kalkamıyordum zar zor tualette gittim , doğum sancısı olduğunu anladım hemen eşimi uyandırdım ve hastaneye gitmek için evden çıkarken suyum geldi geri döndüm duş aldım yeni temiz kıyafetler giydim ped koydm ve saat 3 gibi hastanedeydik , bana nst bağladılar ama okadar çok sancı çekiyordum ki sürekli inliyordum , doktorum orda değildi başka bir doktor geldi açıklığıma baktı 6/7 cm olmuş dedi hemen doğuma aldılar beni , inanılmaz bir sancım vardı çatala çıkar çıkmaz eşim geldi tam ayaklarımı bağlarken bebeğin gelmeye basladığını hisettim ve çığlık atamaya başladım ne yapacağımı bilmediğimden eşim beni öyle görüncr fenalaştı dışarı çıkardılar ben devam ettim , bebeğim ilk elini çıkardi ve başı sıkıştı çıkmıyordu , bir de biras iri olduğu için ıkınmaktan bittim en son hemşire de üstüne bastırmaya başladı ve 12 dk içinde doğumum gerçekleşti , bebeğimi 4:30 kucağıma aldım ama çok zorlandığı için yüzü mosmor olmuştu hemen doktor kontrole aldı daha sonra sabah 9 gibi yanıma getirdiler hem biras zor hem güzel bir doğum anım oldu rüya gibi kabus gibi , uykudan ağrıyla uyandığım için öyle hızlı bir doğum oldi sancı ağrı ağlamak derken 2 saatte kavuştuk 🙈Allahh bütğn anneleri evladına kavuştursun insallahh 😍 herkeze kolay bir doğum diliyorum.❤️