Ben 3 Senem de yani evliliğimin 3 senesinde çocuk istemedi eşim sonra da ne olduysa çocuk diye tutturdu sonra denedik olmadı kadın doğum doktoru ile görüştük bana dedi ki tüplerin belki kapalı olabilir dedi özele gittim tüplerimi de açtırdım rahim filmi çektim her şeyi temiz çıktı yani sizin anlayacağınız sonra çocuk olmadı tedavi görmeye başladık yani öyle diyeyim özelden işte eşimden sperm testi istediler benden test istediler yani bayağı bir masraf yaptık tam çocuğa iğne için hazırlık yapılacaktı gece birden çok rahatsızlandım mide ağrısından arada bir hafta falan geçti sonra gittim Bir buçuk aylık hamileymişim öyle işte yani giden paraya da oldu olsun ona da razıyım sıkıntı değil Allah’a hamdolsun sonra bebeğin bir buçuk aylık olduğu halde gelişmedi meğer eşimle kan uyuşmazlığımız varmış Bir de eşimde sperm yetmezliği varmış sonra bebeğimi aldırmak zorunda kaldım çünkü gelişmedi iki buçuk ay hemen hemen oldu gelişmedi kürtaj oldum arada 3 ay geçti üzüldüm tabii birazcık sarsıldım artık çocuk boncuk istemedim yani sonra kist ameliyatı oldum ameliyattan çıktım arada bir ay geçti hamile oldum öğrendim şu anda bebeğim 8,5 aylık yani bu Eylül’ün sonu ya da ekim’in ikisinde bebeğimin dünyaya getireceğim hamdolsun Allah’a bir kız çocuğum olacak nereden neyi geleceğini bir Allah bilir Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bütün evlatlarınıza ☺️☺️☺️☺️☺️🤲🤲🤲