Ezel1323 Anas08 genelde ikinci doğum daha kolay olur derler ama mesela kuzenimin ikinci daha zor geçmiş değişiuor birwz da bence
Anas08 kahvesever__ Ikinci birinciden kolaymi oldu? Benimde ikinci dogumum olucag inşallah 1 2 hafta kaldi. Korkuyorum
Bebekveannesii Zehradelal benimde kısmetse Kasım’da ikinci doğum olucak merak ediyorum da daha kolay oluyor diyor herkes peki haftası da birbirine yakın mı oluyor İlk bebeğimi 38+3 te aldım kucağıma..
Anas08 Bebekveannesii Inşallah canim seninkide kolar olur. Benim ilk gebeligimde bebek gelmedi 41 haftadaydi artik ilac icib aciliş yapildi dogum gercekleşdi. Şimki ikinci dogum birinciden cabuk olucag dediler. Rahim agzi kisalmiş. Şu an 38+3 hala birşey yok
Anas08 hayirlisi06 Benimde ilk dogum zordu. Dogumdan cok sancilar zor. Baya surmuşdu. Inşallah ikinci az surer
Anas08 kahvesever__ Bende duşunmuyordum supriz oldu. Kizim 7 aylikken ikinciye hamile kaldim. Kismet hayirlisi
Ezel1323 Anas08 nasıl mesela ? Geçende biri şey dedi ilkle ikinci aynı cinsiyetse ikinci kolay oluyor ama farklı cinsiyetse zor oluyor dedi. Bende ilk defa duydum bunu 🤭