brcstc arkadaşlar bebeklerinizin kilosu kaçtı? bebekler 1 haftada kaç gr alabılıyor 27+2 900 gr çıktı..
brcstc Berelfgun benimki erkek ben minyonum ama şuana kadar önden giden bebeğin birden geride çıkması beni çok korkuttu kahvaltıları geç yapıyordum umarım yetişir haftasına
Tugcealya Berelfgun tahminen soyluyor mu doktor kac kilo dogacagini falan bende sorayım bana hiç söylemedi
Berelfgun brcstc stres tapmayın bence benim yepenim37haftada doğru ama mesela gevelik zehirlenmesi vardı yengemde 1900 doğdu beslenemediği için yani herşey olcağına varıyor şuanda çık sağlıklı maşallh
Tugcealya brcstc 25+5 de 928 gram 38 cm çıkmıştı şuan 27+2 olduk bilmiyorum ne alemde ama hareketleri sertleşiyor zamanla ordan anlıyorum büyüdüğünü
hambostanimEymen 25 haftalıkken 737 gramdı doktor iyi dedi şimdi 27 haftalık olduk bilmiyorum ne kadar olduğunu sizce zayıf mı 😕😕
Tugcealya hambostanimEymen kişiden kişiye değişir bence herkesin aynı olucak diye birsey yok ben minyonum ama eşim 190 iri yapılı ailesi de öyle