Elifinbezelyesi Yildizayz tatlı hiç sevmezdim hamileliğimden beri tatlı yemek istiyor canım 😍 aşkım oğlum tatlıyı çok sevecek babası gibi ❤️👶
Esra-1 Hiç tatlı yiyemedim gördüğümde bile midem bulanıyordu canım hep ekşi mayhoş şeyler istiyordu 5.aydayız hala ekşi şeyleri daha çok yiyorum😂
Denizbrhn Yildizayz ilk gebeliğimde herşeyi yiyebiliyordum şuan 2. Gebeliğim 25. Haftadayım maalesef tatlı yiyemiyorum tuzlu şeyler yiyebiliyorum tatlı yediğim an bulantı başlıyor 😒
Momandmom Yildizayz en başından beri tuzlu ekşi şeyler istedim doğuma son 1 gün hala da aynıyım. Hamileliğim boyunca tatlı hiç çekici gelmedi oğlum ekşi seviyor buarada en çok aşerdiğim şeyde ayran oldu
Bebegim6636 Damy_mom benimde kız ama hiç olmadı demeki insandan insana değişiyor 😂 rabbim sağlık la almayı nasip etsin inşallah
zepbjk Yildizayz Tuzlu ekşi zaten biraz bulantın varsa bile tatlı yenmiyor kızımda da oğlumda da tuzlucuyuz
Dedimolabilir Yildizayz sürekli tursu cekti benim de canim 4 aylik bende ama su siralar tatlida istiyorum, mesela serbetli tatli sevmem canim cekiyor. Eski de boyle bol limonlu salata cekiyor suyunu icesim geliyor. Ay neyse sustum 🤭🤭🤭