minik_koala_ve_annesi AslanBebeginAnnesi yarin dogumum var canim evet artik hareketleri baya azaldi canim toplanmasi sıklasti senin durumun nasil
AslanBebeginAnnesi minik_koala_ve_annesi oyyyy maşallah 🧿😍 Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin🙏🏻😊 Dualarım seninle canım.. Benim de toplanmalar oluyor ara ara, doktorum normal dedi🤷🏻♀️ Henüz bir şey yok bende
motherofcats minik_koala_ve_annesi valla 24.haftadan beri kasılma çektim neredeyse her gün 20 30 kere toplanıyordu hep erken doğurucam diye korktum 38.haftada planlı sezaryenle doğum yaptım gelmeye de niyeti yoktu 😅rahim ağzında kısalma yapmıyorsa yalancı kasılmaların bir zararı olmuyor
krahzl minik_koala_ve_annesi günde 5-6 kez bir yerde toplanması kasılması normalmiş ama 3-4 dakikada bir yaparsa doğum habercisiymiş doktorum demişti
minik_koala_ve_annesi krahzl yatarken degilde canim yururken bir is yapacagim zaman bir de afedersin lavaboya sıkıstigim zaman daha cok toplaniyor
Katefat minik_koala_ve_annesi bunu bitek ben yaşıyorum zannediyordum resmen su içmeye korkar oldum 30 haftalıktan beri karnım inanılmaz sertleşiyor rahim ağzı normal Doktorum normal dedi magnezyum verdi gün içinde yine toplanıyor yatınca yürürken yemekten hemen sonra bir de lavaboya ne zaman sıkışsam bir taraflı toplanıyor
sgok 123xyz hayır tabiki normal değil doktorunuza gidin! Benim de toplanıyordu iyi ki beklememiş gitmisim 31+3 erken dogum yaptım riske atmayın bebeklerinizi de kendinizi de
minik_koala_ve_annesi Katefat yok canim artik bebek bas asagi donuyor o yuzden de hareketleri azaliyor yeri daraliyor kendini topluyor
gulagaci Kızlar bende 35 haftadayim çok toplanıyor sertleşiyor bende biraz oglusumla konuşup hadi oğlum kendine gel diyorum 😀😀elimle biraz masaj yapıyorum dağılıyor
minik_koala_ve_annesi AslanBebeginAnnesi cok tesekkur ederim balim inseallah saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza… bu haftalar cok zor oluyor toplanma cok rahatsiz ediyor dikkat et kendine kuzum 😇🥰😍
AslanBebeginAnnesi minik_koala_ve_annesi Tamam sen de çok dikkat et canım… Yarın bu saatlerde bebişinin o mükemmel kokusuna kavuşmuş olacaksın 🥲💜 Ne güzel darısı barışıma inşallah 🙏🏻 pozitif doğum hikayeni bekliyoruz 🎈🎈🎈🎈🎈
minik_koala_ve_annesi AslanBebeginAnnesi insallah kuzum nerden baksam suan 12 saat var gibi hemen hemen aksam 20.30 da bu durum cok can sıkıcı maalesef 🥰insallah dedigin gibi pozitif bir dogum olur paylasirim tecrubelerimi😇
hulyadem-01 minik_koala_ve_annesi aynıyız haftalarda aynı hemen hemen her gece aynısı oluyorum kasılmam yüzümden yere yığılcak kadar ağrım oluyor aklım oynuyor yerinden napacağmı bilmiyorum bende
hulyadem-01 minik_koala_ve_annesi yok benim marjinal previa denildi bugun rskim oldğu içn 38 de doğum denildi 🥹