Summerwine Youngmom8 ben gidiyorum yoğun bir doktor randevuma rağmen baya beklemiştim ama ilgisinden memnun kaldım açıkçası
Eminecalk1 Youngmom8 bende Ayşe Seçil hanıma gidiyorum çok memnunum çok konuşkan ilgili bir doktor. Tavsiye ediyorum kesinlikle 🫶🏽💕
Summerwine Gonularslan20 ikinci de neden doktor değiştirdiniz özel değilse acaba ben de Ayşe hanıma gidiyorum da?
EsmaErdilek1 Bende normalde Zeynep orpak doktora gidiyodum memnun kalmadım Ayşe hanıma geçiş yaptım mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim 🌸 38+3 olduk gece gündüz her aradığımda ulaşabiliyorum ve çok yardımcı oluyor
muhasebecianne Youngmom8 ilk çocuğumda da ayse secil hanima gitmiştim simdi ikinci çocuğuma hamileyim yine ayse seçil hanima gidiyorum çok çok memnunum 🥰
Summerwine muhasebecianne benim de ilk bebek hastane olarak da iyi şeyler duydukta bir de sizin gibi tecrübeli insana sorayım doğumda hastaneden memnuniyetiniz nasıldı ☺️
muhasebecianne Summerwine evett kesinlikle tavsiyemdir memnun kalcagina eminim 😊 doğumda da her şey iyiydi hiçbir sıkıntı yaşamadık çok şükür 🤗