marnus Kızlar park yatak alcam ama napcağımı şaşırdım. Yoyko , kanz, elele madre bunlardan en iyisi hangisi. Çevremde kullanıp fikri olanda yok. Kullanan anneler memnunsa marka ve modelini yazabilir mi lütfennn🙏🙏🙏
Efuli-22 marnus yoykonunkini aldım bende çok memnunum alt açma yeri olsun cibindiriği hepsi çok güzel tavsiye ederim
MSultann marnus Park yatakları bende baya araştırdım ama fiyatlar çok uçuk ya aynı özellikler bin lira birinde birinde 3 bin. Mesala koçtaç 600 liraya var. Eski fiyatlara göre 600 bile çok ama bilemedim 😏
nur_ilk marnus kız kardeşim 3 sene önce civil den aldi kendi markasindan memnun kaldi hala da kullanıyordu ve şuan bana gönderiyor ben kullanayım diye
KkubraOz marnus geçenle hafta elele madre aldım anne yanı olan park beşiğinden henüz kullanmadım ama kurdum hazırladım çok beğendim kalitesini filan yanında yatak hediyesi de vardı. 2300 e aldım bende
SibelBalciOz Bende yoykonunkini aldım.Henüz kullanmadık ama baya kullanışlı gibi.1614e almıştım hepsi buradadan şimdi baya arttı fiyatı
benkosarim marnus civil’den ArenaPark yatak aldım diğerlerinin yarısı fiyatında tavsiye ederim size iki katmanli
Gamze_ozdamr Kızlar bende park yatak aldım anne yanı ama içine uyku seti mi düşündünüz yoksa nevresim seti mi ben onda karar kaldım
Mervece0635 Kraft friday plus aldık henüz kullanmadık ancak yorumlar çok iyiydi bakmak isterseniz fiyatta nispeten makul
Fatmanur__ marnus bende yoyko alacaktım ama fiyatı nerdeyse 3 bin TL oldu o yüzden ondan vazgeçtim benim için önemli olan anne yanı olabilmesiydi o yüzden bende prego premium aldım çok da memnumun çok güzel yoyko ile aynı sadece alt elma yeri ve cibinliği yok ama onlar da benim için pek önemli şeyler değil
KkubraOz marnus canım anne yanı ve normal olarak ayrılıyor. Anne yanı olanları yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Elele park beşik diye gir sitesine orda çeşitleri var