Sibellkocc Uygulamaya göre kasım 13 falan bakalım doğru olcakmı🤣🤣biraz daha erken gelebilir her bebek zamanında doğmuyo çünkü çok merak ediyorum inşallah sağlıklı olur 🥹🤗
09Tugba_0909 Arife2736 valla canım benim kiler öyle duruyor daha başlamadım dolap gelicek geldiği gibi yavaştan bende basliycam
Nurinan 09Tugba_0909 kasim sonu gibi olacak kuzum heyecan artmaya başladı bende ağrılarım da olmaya başladı biraz tırsttim 🥲🤦🏻♀️
09Tugba_0909 Nurinan aynıyız canım sorma benimde ağrılarım başladı kasıklarıma ani baskı oluyor ve canımı acıtıyor herşeyin hayırlısı olsun 🥰
Nurinan 09Tugba_0909 bel ağrısından ölüyorum vajinama çok vuruyor ağrısı iki bacağımı açamıyorum resmen nasıl doğurcaz bilmiyorum kuzumm😂
Busra_sansar babysmommmm Ay ne güzel hayırlısı ile gelsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah doğumun kolay olsun inşallah 🤲🌷
Feyzacelikcan Bizimde ilk haftası ya da ortası gibi gözüküyor ama pek korkuyorum nedense doğum denince heyecan ve ürperme sarıyor beni nasıl olacak bilmiyorum.
babysmommmm Busra_sansar Amiin inşallah Allah razı olsun kuzum 🥰😏 hepimiz sağ salim zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah