babysmommmm Busra_sansar ay hiç sorma kuzum hastane çantamizi hazırladık ama sürekli çıkarıp bakasım geliyor,doğum anını düşünüyorum derken gün boyu hiç aklımdan çıkmıyor ☺️ malum hareketleri de sertleşti ben hatirlamasam o hatırlatıyor kendini 😄😄
Busra_sansar babysmommmm Ay yavrum ya bende sürekli odasına gidip eşyalarına bakıyorum ☺️Bugün de Nst’ye bagladilar beni ilk kez kalbi nasıl atıyor gümbür gümbür 💘 duygulandım 🥲 hafiften kasılmalarım vardı karnımda sertlik oluştu demiştim de doktor hanıma
Senazeynep34 Stella_0 kendi kızın olunca miss gibi anlasirsin 😃 Allah ikizler burcundan korumuş daha ne istiyon bacım 😃😃
Stella_0 Senazeynep34 😂😂😂 aslında doğru söylüyorsun babam ikizler burcu tam taşıyor yani evet dediği bir süre sonra hayır olurdu ya da tam tersi 😂 bizzat şahidim
babysmommmm Busra_sansar bizim 1 hafta sonra kontrolümüz var sabırla bekliyoruz bakalım ne diyecek doktor kızçem yüzünü gösterecek mi ☺️
Busra_sansar babysmommmm Göstermiyor ki bu kızçeler yüzlerini bir türlü 🤷🏻♀️🤣bugün baktık da baş aşağı pozisyondaymış yüzünü dönmüş normalde de Haziran’dan beri hiç göremedim zaten meraktan ölcem haftaya yine gideceğim inşallah bu sefer gösterir ya😇
babysmommmm Busra_sansar bizimki makat pozisyon ayakları her an çıkacak gibi hissediyorum 😄 biz de temmuzdan beri görmüyoruz gül cemalini 🥰 doktor son muayene de doğunca görürsünüz artık göstermiyor hiç yüzünü dedi 😄😄
babysmommmm Busra_sansar idrara sıkışık ve bol çikolata öneriyorlar da ben denedim olmadı ama sen yine de şansını dene Bakalım inşallah işe yarar☺️
Busra_sansar babysmommmm Ah ya kıyamam ☺️Nazlı kızlar olcak bunlar yahu 👸🏻Doktorlar da napsındı göstermeyince 🤩
Busra_sansar babysmommmm Ay deneyeyim on gün sonra kontrolüm var o zaman bol bol çikolatalı şeyler yiyeyim barim 🍫🍩😛
matmazelsu bir_pasa_annesi Benimde öyle ya aynı, vakit yaklaştıkça insan heyecanlanıyor korkuyor bütün duyguları aynı anda yaşıyorum resmen 😅😅🤭🤭
Senazeynep34 Stella_0 evet ikizler burcu çok zor 😃 ben çok çektim ikizlerden. Abim, en yakın arkadaşım ve eşim de ikizler 😃 çocuk akrep olacak nasipse
Momy_eyyuptalha AslanBebeginAnnesi benimde programa göre 7 Kasım benimde galiba o zamana kadar beklemeyecek 😃 oğlum şimdiden gelmeye çalışıyor 😂🙈Ekim ortalari gelebilir bizimde
AslanBebeginAnnesi Momy_eyyuptalha Ay dimi ya benimki o kadar hareketli ki bacağını çıkarıp fırlayacak zannediyorum bazen karnımdan dışarı🙉🙈🙊😅😅
Stella_0 Senazeynep34 Hayırlısı olsun 😊 vallahi sağlıklı olsunlar da bir şekilde idare ederiz artık 😂😂😂
Momy_eyyuptalha AslanBebeginAnnesi ay evet yaa bazen öyle vuruyor kii sanki herkes görmüş gibi oluyor 😂gece desen birakmiyor yatayım