Serifeeeua Kızlar bebek arabası ve diğer alışverişlere ne zaman başladınız tecrübeli anneler 29+1im inşallah , bebek arabası aldık bugün acaba acele mi ettim ne dersiniz
fatmaa37demi5 Serifeeeua ben sizden daha erken almıştım galiba bebek arabamı. Ben aldıktan bu yana 800 tl zam geldi. Bence maddi durumunuz yeterli ise hiçbir şey jcin beklemeyin. Gün geçtikçe çok zam geliyor
Leyla-ay-3023 Serifeeeua bir an önce herşeyini alın ben 36dayım 34den sonra kılımı kıoırdatırken zorlanıyorum
CananDuru Serifeeeua ben ilkkiyafetlerden baslamistim kizimda en son araba ve besik almistim. Simdi besik ve araba sona birakilacak gibi degil ama allahtan benim onlar hazir kiyafet ve kendi ihtiyaclarim var biraz eksik 32 haftaligim bende
Bayancorek Serifeeeua 11-12 haftalarda başlamıştım alışverişe. İyi ki de öyle yapmışım. 23 de hazırdı her şeyi. Hem zam geliyor, hemde sonlara doğru hali kalmıyor insanın. 🌸🙏🏼
minikturtam1 Serifeeeua 30 haftalik olduk bizim su an elle tutulur bebek arabası var bir tek.liste yaptim bebek ihtiyaclarını ekimin basında yapacam.yıkayıp ütüleyip hazırlıcam. Besigimizi sağolsun annanemiz alıyor. Lahusa takımı icinde biraz daha bekleyip beklememek arasında kararsizım. Hala göbüsüm cıkmadı. Disardan hamile oldugum belli olmuyor. Herkez 7 ayik ol görcem seni faln diyordu.7 aylik olduk hala tıl yok. Belki son aylarda cıkar yada kilo alırım diye biraz daha ertelemeyi düsünüyorum.
damiiss Serifeeeua bebek arabası ve puseti aşırı pahalılanıyor diye biz 23-24. Haftada almıştık. Kıyafet almaya ise 29. Haftasa başladım 34 gibi çantamı hazır koymak istiyorum