melisa_dzgn61 kontrollerimi devlette sağlayıp doğumumu özelde düşünen bir kişiyim sizlerden Avrupa yakasında renkli ultrasona uygun fiyata çeken özel hastanelerin isimlerini ve fiyat listelerini alabilir miyim hamiş anneler 🥰
Erva1234 melisa_dzgn61 yakininizdaki hastanelerin telefonunu internetten bulup arayip sorablrsnz bilgi veriyolar bı kaç tane ararsinz hangisi uygun gelrse genellikle çoğu aynı oluyo
Deletedmom_110 melisa_dzgn61 Sultangazi de medigold sultan var tavsiye ederim canım hem fiyatları uygun ilgi alaka süper 3 ay önce sezeryan doğum yaptım 😊
Alparslanin_annesii melisa_dzgn61 Esenyurt esencan anlaşmalı doktorum var kendisinin ayrı muayenesi var detaylıya bu hastenede girdim çokta beğendim 750 TL idi
Gzemyagz14 melisa_dzgn61 sadece doktor olarak söylebilirim ben çok memnunum medicine hospıtal Gamze berkel nazlı
melisa_dzgn61 Erva1234 tabii ki de dediğiniz doğru zaten hani arıyorum fiyat bilgisi falan alıyorum renkli ultrason için ama eğer önerebileceğiniz hastaneler iyiyse doğumumu da aynı şekilde o hastanede yapmayı düşünebilirim 🥰
Erva1234 melisa_dzgn61 öneren olur elbet benim bildgim yok her özel hastanede iyi değil sadece onu biliyorum
melisa_dzgn61 Deletedmom_110 abla kusura bakma benim sana sormak istediğim bir soru var ama nereden mesaj yazacağımı bilemediğim için yorumu yanıtlıyorum
Deletedmom_110 melisa_dzgn61 Tabikide canım sorabilirsin ❤️ özelden de yazabilirsin istersen özel biseyse😊
melisa_dzgn61 Deletedmom_110 yok abla fazla özel değil ama hatırlarsan senin hastane yorumuna mesaj atmıştım renkli ultrason diye siz de bana Sultan medigold demiştiniz aynı hastaneye gittiğinizi söylemiştiniz orada doktorunuzun ismini rica etsem söyleyebilir misiniz ben de aynı doktora gitmeyi düşünüyorum ve randevusuz gidiliyor değil mi doktor için ayrı bir randevu almak gerekiyor mu
Deletedmom_110 melisa_dzgn61 Gül Yaman canım doktorumun adı çok ilgili güler yüzlü bir doktor yok canım randevusuz gidebilirsin ama sıra çok oluyo ben randevu alıp gidiyordum sıra beklemek zorunda kalmıyordum direk alıyorlar randevulu olduğum için yoksa 1 saate yakın bekliyorsun Gül hanımın hastası çok oluyor çünkü 😊
melisa_dzgn61 Deletedmom_110 çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için mutlaka gideceğim tavsiye üzerine gitmeyi çok seviyorum çünkü son 4 ayım kaldı ve değerlendirmem lazım artık dediğiniz gibi ise artık benim de gideceğim tek adres orası 🥰
melisa_dzgn61 Deletedmom_110 ay abla Allah razı olsun senden o kadar tatlı o kadar güler yüzlü iyi bir doktor ki gül hanım odadan girince bir enerji hissettim kız bebeğimiz geliyor diyip sahiplenisi çok hoşuma gitti mükemmel bir doktor bundan sonra gül hanım ile devam edeceğim🥰
Psknzn Alparslanin_annesii merhaba ne zaman gittiniz? Dpktor perinatologdu değil mi tüca etsem detaylı ultrason ile ilgili bilgi verir misiniz
Deletedmom_110 melisa_dzgn61 Rica ederim canım benim gittiğinde Gül hocaya benden selam söyle zaten yakın zamanda hediye alıp ziyaretine gidicem çok kişiye tavsiye ettim çevremden ona giden ve memnun olan 5 6 kişi var sende inşallah güzel sonuçlar alırsın ❤️
Alparslanin_annesii Psknzn temmuzda 1 de gittim perinotoloji bölümüydü kendisi çok ilgili yumuşak ve güler yüzlüydü ben çok memnun kaldım 🙏