ada_23 selam kizlar nasilsiniz? kizlar bugün adetim olmaliydi olmadi ne zaman baksam doğru sonuc alirim? doktor muayinesindeyim ilac kullaniyorum 2aydir bebek için varmidir acaba? korkuyorum olumsuz cikar diye(🙏🙏😐
KayraVeAnnesi_06 ada_23 Adetten bir iki gün önce yapmıştım çıkmadı Daha sonra gecikmesini bekledim 1 hafta gecikti sabah ilk idrarla yaptım . Çok şükür gebelik vardı rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🌸
1erkekkannesiiii ada_23 regl olması gereken günün ertesi günü testte pozitif gördüm. Silik de olsa erken testlerde çıkıyor benim silik çıkmıştı
fatmaa37demi5 ada_23 çok şükür ki Allahim çok bekletmedi. Bebek istedikten sonra 3. Ayında oldu. İnşallah Rabbım bu ay size de nasip etmiştir ve tüm gönülden isteyenlere 🤍🧿
ada_23 fatmaa37demi5 sag salim alin canım kucaginiza rabbim korusun Arzusunda olan her kese versin rabbim🙏🙏🙏😘
_edakrsu22 Ben 4.5 gün sonra yapmıştım ama umudum yoktu o yüzden ama varsada yarın yapsan çıkar yoksada 20 gün sonrada yapsan çıkmaz inşallah hamilesindir 🙏kendin ne zaman hazirsan ozaman yap
ada_23 _edakrsu22 inşaallah cikar ciksinda ne kadar gerekirse beklerim.. rabbim korusu bebeginizi canım 😘
ada_23 KayraVeAnnesi_06 yani bir kac gun beklemem gerek oylemi? çok şükür rabbim korusun inşaallah salikli dugulsun🙏
KayraVeAnnesi_06 ada_23 Yani beklemeniz daha iyi olur ne kadar erken gebelik testleri olsa da geç döllenme oluyor değerler Yüksek olmadığında çıkmıyor gecikmeyi bekleyin 🌸 Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻
1erkekkannesiiii ada_23 bilmiyorum valla ben bebek düşününce internetten almıştım beyaz düz bisey erken testmiş o hemen çıkmıştı. Kesin olsun derseniz acilden kan verin betadan çıkar hemen