busra14044 Nefise06- baştan beri mi böyleydi yeni mı oldu? Bende baştan beri uyku hiç yok sabah 8 akşam 12 evdeyim oysaki sadece uzanma isteğim var 😁 Bebiş uyku yapıyordur bu arada benim komşum da hep uyurdu sonlara doğru
Arife2736 Nefise06- ben 30 haftaya girdim deli hibi uykum var ama yatınca da uyuyamıyorum hep bir yorgunluk hep bir halsizlik
Nefise06- busra14044 valla bir haftadır böyle hiç uyanmak istemiyorum sanki bazı geceler uyuyamıyorum bel ağrısından bazı günler uyanmak :) son üç ay nasıl gecicek merak ile bekliyorum aşırı kilo almadim ama yinede ağırlık olarak çok zorlanıyorum
Nadiye06 Bende 30haftaydyim 25haftadan itibaren başlamıştı gece pekte uyuyamıyorum ama gündüz hep sahros gibi geziyorum ve hale devam ediyor
Hatice_akc Haftaya girmek uzereyiz ilk gunden bedi hep uykum var oyleden sonra 2 3 gibi uyumassam beynim duruyomus gibi hissediyorum hergun 1 saat uyuyorum ve cokta mutluyum 🤣🤣🤣 hadda herkez cok alisti 2 ve 3 arasi kimse beni aramaz veya yazmaz bos verin uykunuz varsa uyuyun 🤣❤❤❤
Nefise06- Valla herkes bı şey diyor son günlerin bu günleri çok ararsın daha iyi günlerin ama ne yalan söyleyim aşırı tatlı geliyor o uyku daha önce sanki hiç bu kadar tatlı uyumamisim gibi 😅