Serife_1414 32 haftalık hamileyim idrar yaparken beyaz bir dey geldi yaşayan oldu mu sizce neyin belirtisi
mavismom1 Serife_1414 mantardır o benim de o kadar ilerlemişti doktorum fitil yazdı onu kullandım geçti çok şükür
Damla1995 Benmde sabaha camasirimda vardı baya yapiskan kivamda 34 haftadayim. ve sanki kesik beyaz gbi. Enfeksyon diye dusundum ama bilmiyorum. Yanma sizlama kasinti herhangi bisyimde yok bazen sarımsıda oluyor ama. Acaba benm durumu yasayan oldumu.
Serife_1414 Damla1995 benim biraz küçük biraz büyük geldi idrarımı yaparken enfeksiyon için doktor fitil vermişti daha bugün gelmeye başladı o parçalar
Mucizebb Serife_1414 Bnmde oyleydi cuma yatisimi ypti doktr asiri derecede enfksoyn vsr dendi 2. 3 gn kaldim seun antibiyotik verildi biraz iyi oldum 7 gnluk tedavi gerkliydi ama oglm kucuk oldugu icn eve gelmk zorunda kaldim ilac yazdi evde kulaniyorum cumaya kontorle gideceg sende aksatka bebege gecmeden
Damla1995 Serife_1414 he enfeksyon dedi ve ilac kullansikdan sonra gelmis anladim.o zaman söküyosun canm enfeksiyonu guzel bsy yani kotu bsy degil. Dha once bende kullandim cunki hemen sabahina idrarimda vardi benmde söküyodu enfeksyonu.
mavismom1 Serife_1414 bebeğe bir şey olmaz da doktorum erken doğuma sebep olur demişti Allah korusun. İsterseniz doktorunuza tekrar söyleyin benimki de başta geçmedi sonradan fitil ve antibiyotik beraber kullandım öyle geçti tabi doktorum yazdı bi danışın doktorunuza
Damla1995 Serife_1414 parca degil kuzum wc girdigimde cmasirimda goruyorum akinti benmki yogun yapiskan sumuksu beyaz. Idrardn sonraki pecete sildigimde ayni sklde yapiskan ama sarimsiya dönüyor genlde. Blmiorm ama sanirim enfeksyon. Ama hcbi sklde yanma sizlama kasinti yok kokusuda yok. Bende anlamadm sdce enfeksyon herlde die dusunuyorum. Gun icinde oluyor bunlar. Gun araliklarla dgl.