betulebrar61 Ayy teyzemiz benim ilk gebeliğim ama azcık tecrübe mi desem ne desem bilemedim 🙈16+2 haftalıktım bugün kontrolümüz vardı 17 haftalıkla uyumlu dedi doktor son 1 haftaya kadar bulantım kusmam vardı cevremdekiler kusmam bulantım çok olduğu için kızın olcak diyorlardı kız ciltte sivilce olur erkek güzellestirir derler ama benim iki haftadır sivilcelerim var azcık mesela burda çoğu arkadaş 12 haftalık ultrason fotoğrafına kız tahmin ettiler hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek görmüştüm ben hissetmiyodum henüz eşim erkek hissediyodu ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi olayını bilmiyorum ama ben oldum olası gebelikten önce de çok tatlıcı değildim yersem bile sütlü tatlıları tercih eden biriydim ama turşu hastasıyım mesele hala da öyle son olarak binadan bı abla saç telim ve alyansla avcumun içinden baktı erkek dedi bazı kişilerde tutturmuş veee biz bugün küçük prensimiz olacağını öğrendik teyzesi 🙈🥰 hurafeler flan ne kadar doğru bilmiyorum ama olanlar bunlar canım 🥰🥰😍