MeltemEA Merhaba 2 li test yerine fetal dna testi yaptırmak istiyorum.İstanbulda testi yaptırıp memnun kaldığınız yerler var mı? Paylaşırmısınız ?
ardaada MeltemEA merhaba temmuz ayında genoks firmasında yaptırdım sonuçlar 1 haftada geldi. Doktorumun önerisi ile orada yaptırdım. İletişime geçtiğinizde bulunduğunuz yere gelip kan alıyorlar ve gönderiyorlar
Mello29 MeltemEA Ben panorama test yaptirdim avrupa yakasinda doktorum yönlendirdi test amerikaya gönderiliyor 1 ay önce 7 bin tl ye yaptirdim fetal dnadan daha çok etkene bakiliyor annenin hamilelikte yasyabilecegi rahatsizliklarida önceden tespit ediyormus bu yüzden seçtim.
MeltemEA ardaada cevapladığın için teşekkürler😊Hastanelerde biraz daha pahalı olduğu için araştırıyordum,laboratuarlardada güven duymak istedim açıkcası önemli bir test yanlış yaparlarmı acaba diye endişeleniyorum.Sizin kaçıncı haftanız ?
Mello29 MeltemEA Ben kaldım ne bende ne bebekte test sonucunda herhangi bir sorun cikmadi her sey temiz çıktı tabi dogrulugunu dogurunca anliycam 😂
Gul_20 Bende Fetal DNA yaptırdım Nipt Plus diye bir yer baya bir kromozoma bakılıyormuş henüz sonucum gelmedi 7-14 gün arası idi bekliyoruz . Geçen hafta kan verdim eve gelip alıyorlar.