baby74 maşallah, sağ salim kucaklayınız🌸
henüz 22 günlük anneyim ama yine de cevaplayayım 🫠
bebek arabasını yan yana tercih ettim. maxi cosi dana for2 aldım. çokk grniş değil öyle ama yine de minimal değil. benim oturdugum yerde yan yana hiç sıkıntı değil. hastane asansöründe de sıkıntı olmadı ama bazı market kapıları zorlar. iki kapılı marketlere belki cok zor girilir, dönüş için alan olmadıgı için. ki benim aldığım model yan yanaların en minimal, en kullanışlısı.
hastane çantasında 3er takım vardı bebeklere. 2 gün durdum yetti. sürekli gelen giden vardı eksik olursa isterim diyordum. senin öyle imkanın yoksa sen bi kaç takım daha koy bence ne olur ne olmaz. mama, pompa, biberon vs koymadım çantaya. hastanede eds ile besledik bi iki defa sütüm gelene kadar. süt arttırıcı çay koymanı öneririm emzirmek istiyorsan. sezaryen olacaksan kayısı hoşafını asla unutma. inanılmaz iyi geldi. kendime pijama koydum. ağız mendili vs. ekstra değişik bir şey koymadım uzun vakitte yine yazarım ama çanta çok detay istiyor 😅 ciğer geliştirici olmadı. 36+4 te geldiler. 37. hafta son demişti doktorum tek plasenta diye ama ben 36+4 istedim. zaten nst de sancı çıktı ve 3 cm açıklığım olmuş ameliyethanede söyledi doktorum. tetanoz olmadım ama sana olma demiyorum. Allah korusun vebal alamam. 🥲