Sehrbnon122 Bebekdelisi yok canım bugun de ciğer geliştirme iğnesi oldum ikinci dozumu insallah yarın cıkarım
Sehrbnon122 Bebekdelisi iyi canım bebekler cok şükür bende iyim simdi kaynanamlardayım dinlenecem bi süre
Bebekdelisi Sehrbnon122 dinlen cnm az zaman kaldı bıraz baksınlar sana bıızm o şansımız yok maalesef bizede dua et o haftaları görelim
Portakalcicegi Sehrbnon122 oyyy geçmiş olsun yaaa, ama yatmakla iyi yapmışsınn anında müdahale edilmesi en iyisii olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaa kaç kaçar kilo olmuşlardı
Sehrbnon122 Portakalcicegi 1300 gram olmuşlardı suan taburcu oldum kaynanamlardayım yatıyorum canım 2 doz ciğer geliştirme iğnesi oldum serum takıldı suan iyim
Portakalcicegi Sehrbnon122 ay iyi hadi çok şükür yaa aman dikkat et elini bir işe falan sürme şunun şurasında az bir gün kaldı zaten
Portakalcicegi Sehrbnon122 bol bol dua edelim canımm ya zamanında gelsinler diye bakalım ikizlerimizle bir 37 yi görürsek sukredecegim
Portakalcicegi Sehrbnon122 25 haftalık canım 28 de memlekete gideceğim.doktor 34 son dedi beklerse 36-37 ye kadar ne âlâ bekleriz dedi ama bilmiyorum bakalım hayırlısı insallahhh
Sehrbnon122 Portakalcicegi bende aynen öyle düşünüyorum ya sanki 35 haftayı göremeyecek gibime geliyor
Morning-star Ben de bi ikiz hamiş olarak seni takipteyim. Çok geçmiş olsun. Minnoşlar biraz daha dayansın inşallah 🤲🏻🤲🏻. Yorma kendini dinlen bol bol❤️❤️