Aselmeva_ Arkadaşlar nst neye göre çekiliyor 36+1 bir defa bile girmedim bugün kontrolden geldim tahliller anestezi işlerimi hallettim 1 ekimde gün almaya gideceğim doktor nst istemedi önceki iki hamileligimde cekinmistim gerekmi gormedi sadece ultrason baktı
fatmaa37demi5 Aselmeva_ 36. Haftadan beri her hafta giriyorum. Doktor sancı var mı yok mu görmek istiyor çünkü bazen hissetmesek bile sancı olabiliyor
CananDuru Aselmeva_ Canım nst ye 32. Haftadan sonra bütün gebelerin girmesi gereken birsey aslinda. NST (Non Stres) testi demek bebegin kalp atımlarını takip ediyor son donemde buyuduklerinden dolayi iyice yerleri daraliyor ya bebek strese giriyor onun takibi falannicin hem sancıya da bakılıyor ordan
_ozlmm Aselmeva_ Bende 32.haftadan beri giriyorum sancı var mı yok mu bakıyor bebeğin kalp ritimlerine de bakıyor
Aysenurokyay Aselmeva_ bende 37 haftalığım benim dd doktorum istemedi 10 gün sonra ya verdi nst günü Perşembe günü tam 10 gün oluyor muayene den sonra.bende yeni giricem yani
Usnac1995 Benim doktorum 34. Haftada sanırım başladı. 35 de mesela ben hissetmedim ama baya sancım çıktı. Sonra onu durdurmaya çalıştık işte 1 cm de açıklık olduğunu öğrendim. Sizinki biraz gecikmiş sanki
Aselmeva_ fatmaa37demi5 Evet canım devletee gittiğim içinmi aceba sıkıntı olmazsa baglamiyorlar bilemedim
Aselmeva_ Aysenurokyay Ben bidaha ki gitmeme sezeryan tarihi alacağım dahada baglamaz diye düşünüyorum
Yigitinannesiiii Aselmeva_ bende 32 den beri giriyorum şuan 36 haftadayim nst de kalp atışları yavaş çıktı yatış yapıldı
Yagmursk Haftadan beri giriyorum ben serkaljlı olduğum için. Şuan 33. Haftadayım. Perşembe günü gideceğim yine gireceğim.