Deletedmom_11 Kızlar bugün çoksa uzun olmayan evimle arası 10 dk mesafedeki sağlık ocağına gittim geldim.Hiç de vaktimi almayacak yemeğimi yaptım .Az evvel uzandım ve bakıyorum sağ kaşığıma minik minik ağrı giriyor belim ağrıyor sizin de oluyor mu acaba
Dedimolabilir Deletedmom_11 hemde aşırı yorulmasam bile ayni . Bel kasik sanki adet sancisi, ara ara kiramp giriyor bir tarafa daha 15 haftaligiz .
betus_19 Deletedmom_11 benimde öyle oluyor ayakta durmaya gelmiyo dinlenmeye geçince belimden bi ağrı giriyo hatta bazen sanki alt tarafıma bıçak saplanır gibi oluyo bi anda
Kleopatra- Deletedmom_11 İster istemez yoruluyoruz bu sıcaklarda bebiş de yoruluyor. Çok normal yani öyle olması dinlenince geçecektir. Sık sık yormamaya çalışın kendinizi yine de.
Tugba1tugba Deletedmom_11 10 haftalık hamileyim 2 buçuk yaşında yerinde duramayan bi kızım var bel kadık kramp ağrıları hiç geçmiyor ki
Deletedmom_11 Himmelsgesicht 20 . Haftam ama varya bakıyorum şimdi sağ kasığıma hala ara ara bir ağrı giriyor🤧Ay annelik ne kutsal şey yarabbi
esra6338 Dedimolabilir aynı dönem bende de aynı şikayet var. Belden kalçaya iniyor ağrı. Ben yolculuk yaptım bi de 🤦🏻♀️ 2 gündür yerimden kalkamıyorum
Deletedmom_11 Kleopatra- ay şimdi daha iyiyim hakikaten minnak ama adeta hoppp ben burdayım az yavaş dedi 😂
Deletedmom_11 Tugba1tugba ah kıyamam canım ya benim ilk bebeğim bari ben yorulunca uzanıyorum senin bıcırık durmuyormuşda.Allah kolaylıklar versin 😂🧸🧿
Tugba1tugba Deletedmom_11 ay sorma canım sabah erken uyanıyor sonra hep ayakta yemeği parkı oyunu derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum uyuyunca akşam bi anca rahat ediyorum ama yorgunluktan sızıp kalıyorum zaten
ZMM8888 Deletedmom_11 hemde nasıl ağrıyor 😣 az önce yemek ısıttım toplam 8 dkk ayakta kaldım okadar ağriyor ki belimi hissetmiyorum bile
Gizem2424 Deletedmom_11 ben hamılelıgım baısmdna beri kasık agrısı cekıyorum yolda yürüyemıyorum sürekşi agrı yorgunluk😔
MinelHaapy Benim kaşık ağrım yok ama bel ağrısı beni bitiriyor 8 haftalığım ayakta durunca ağrıyı hissetmiyorum ama bi uzanayım kalçama doğru agrı iniyor rabbim yardımcımız olsun
Dedimolabilir esra6338 yani sanki adet olmus gibi olsam bu kadar agrimsz diyorum bazen yerimden kalkamiyorum . Ne olcak bu sekilde hayirlisiyla dogursaydik.
esra6338 Dedimolabilir ben 3 ayı yatarak geçirdim zaten. 3. Ay bitince 1 hafta anamı görmeye gittim 8 saat yol geldim şimdi bel ağrısına bi de kasık eklendi 🤦🏻♀️ inşallah tez geçer doğuma kadar böyle sürmez inşallah 🤲🏼 bi de bugün kasık sancısı çok olduğu için takvime baktım döngü günüm tam. Âdet dönemi sancısı yani galiba