Nesli-12 ben çoğunu denedim medicalparkta Mehmet Akif sargın ı tavsiye ettiler ama açıkçası kendi işinde uzman olmasına rağmen belki erkek doktor diye o samimiyeti alamadım bir de dört beş ilaç yazdı aynı anda hepsi de devletin karşılamadığı türden tavsiye markalardı orada başka bir doktordan daha memnunlardı 5000 demişlerdi doğum için kayıttan sonra 6500 zam geldiğini söylediler iki gün arayla çok hoş bir tavır değildi ama hastane ortamı en temizi medicalparktı medicalpark paketin içinde kahvaltı işte oda süsleme vs gibi şeyler de paketin içinde dediler , Bezmialem e gittim odaları çok güzel tek kişilik banyo var odanın içinde temiz mesela verada öyle bir ortam yok direk dikkat çekiyor Bezmialem ve medicalparkta bebek yoğun bakımı var verada yok verada aksi bir durum olunca Kartal eğitim araştırmaya ya da umut avicennaya gönderiyorlarmış umut a da gittim ama o da diğer iki hastane gibi kapsamlı değil böyle kurumsal dersane ve butik dersane gibi düşünün ücretler çok farklı değil iki ay önce bezmialemde doğum için 4000 TL gece olur doktoru özel olarak isterseniz 4750 demişlerdi şimdi de o bütçe de olur vera için de 3000-3300 gibi bir fiyattan işte normal sezeryan epidural vs gibi farklı fiyatları vardı ben bir de Kurtköy Ersoy hastanesinde Esra aydın ı tavsiye ettiler ona gittim artı eksi yorum yapamayacağım ama çok içime sinmedi buralardan kontrol için gitmek zor geldi Bezmialem düşünürseniz Ebru Karaca ve eşi de kadın doğum doktoru ikisini tavsiye ediyorlar kendi yaşadığımdan tecrübem hızlıca tek bir doktorda karar kılmak sonrasına zor diyorlardı ne olacak diyordum gerçekten zor insan bir güven duygusu duymak istiyor bir de son olarak bezmialemdeki Ebru hanıma mesaj atabiliyorum istediğim zaman verada öyle bir durum yoktu yani şahsi numarası yoktu yalnızca sabah 9-16 arası hastaneden arayarak bağlanabiliyordum bazen akşam da acil şeyler olabilse ulaşılabilir olduğunu hissetmek istiyor insan