Naz777 Burcubrc08 yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hayat kurtaran makinelerinden biri. Ben çok memnunum.
Gulkubra Burcubrc08 3 yıldır kullanıyorum 9 kilo yıkama 5 kg kurutma memnunum bi problem yaşamadım ama her kurutma gibi çok kırıştırıyor eşimin gömleklerini normal yıkıyorum ütüleme kokay olsun diye onun dışında pike havlu nevresim herşeyi kurutuyorum
DenizBadem Burcubrc08 kendime yaptığım en büyük iyilik diyorum çok çok memnunum 1 yıldır kullanıyorum çıkarıp katlayıp dolaba koyuyorum ve yeni öğrendim içindeki çamaşır ağırlığına göre otomatik olarak bitiren programı varmış
Kader1234 Bende yeni aldım Hoover 10 kg lik bı kurutma makinesi. 70dk lik bı programı var onu kullanıyorum hafif nemli çıkıyor direk dolaba kaldıramıyorum biraz havalandiriyorum öyle yerleştiriyorum. 4-5 kez kullandım genel olarak memnunum
Kader1234 Burcubrc08 Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi. Başka program da kullansanız bı havalandırmak gerekiyor makinede koku falan oluyor. Dolap kuruluğu için 3.55 saatlik bı program var mesela ama o kadar uzun süre açmak hem maddi olarak fazla gelir hem de kıyafetleri yıpratır diye onu kullanmadım açıkçası
Gulkubra Burcubrc08 evet hem yıkama hem de kurutma sadece kurutma yapacağınız zaman 5 kilo çamaşır atmanız gerekiyor sadece yıkama için 9 kilo kullanabiliyorsunuz daha yüksek kiloları da vardı ben küçük tercih ettim
Burcubrc08 Yeniiannecikk sizinki hangi model acaba? Hoover ve grunding en uygun fiyatlılar olarak yer alıyor arayış içindeyim