Zehrabyrm Merhaba 12+2 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim iki gin sonra kontrolüm var. Cinsiyeti öğrenirsiniz diyorlar ama bana erken geldi. Siz ne zaman öğrendiniz. İkiz olunca da zor olur görmek sanki
melikessuuu Zehrabyrm ilk bebeğimi doktor 11 haftada tahmin etmişti ve doğru çıktı. Şimdi ikinciye hamileyim 10+5 olduk merakla bekliyoruz 🥰
Mucizebebek2 Zehrabyrm 16+1 de öğrendik biz daha erken ogrenemeyiz demişti doktorum tahmin bile yapsam yanıltır demişti kızım oldu şimdi 2 numarayı bekliyoruz nasipse
Ada-9788 Zehrabyrm bence öğrenemezsiniz daha çok erken arkadaşım var sizin gibi ikizleri olucak inşallah 16 da öğrendi
Driia 12 haftalıkken %70 eminim ama %100 emin olmadan söylemem dedi 14 hafta da tamam eminim erkek dedi benimkiler tek olduğu için daha kolaydı biri neyse diğeri de o :)
Gulsah1995 Hafta da ikili test yaptırırken erkek demişti %50 oranla 16. Hafta da gittim kesin gördük erkek olduğunu 😂
Driia Zehrabyrm doktorum da ayda 1 çağırıyor ama ben 2 hafta bir gitmeyi tercih ediyorum başından beri
Paramedik16 Zehrabyrm bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 14 haftalık şuan 12.haftada öğrenmiştik biri kız biri erkek ☺️