zehracinar Adet günüme iki gün kala evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı,hemen özel bi hastanede kan testi verdim sonuç 0.49 çıktı çok üzüldüm doktor 1 hafta sonra gel dedi bi hafta bekleyemiyorum adetim 4 gündür geçiyor sizce betahcg artar mı yaa ☹
NaimeYilmaz zehracinar Böle sıkıntı yaparsan olcagı varsada engellersn bıraz sabırlı ve sakin olmalısın. Haftaya gittiğinde net belli olur nasılsa.
Nur zehracinar Canım ben gebelik testi yaptım iki tane. Birinde pozitif birinde negatif çıktı doktora gittim kanda görülmedi yaklasık 2 hafta sonra tekrar test yaptım pozitifti kanımda da çıkmıstı. Bekle biraz daha tekrar yap.
Emnmntmhmmt zehracinar canim benim 15gun gecikmeyle bile ne idrarda ne kanda cikti hatta kan degerim 0 di tam bi yikim olmustu ama uzerinden 5 gün gecti tam 20 gun diyince adet olmayınca tekrar test yaptim beta hcg 260 ti 😊şükürler olsun simdi 9+5iz Rabbim sanada nasip etsin degerin yüklselir insallah daha cok erken oldugu için oyle cikmistir
Berlin-4570 Benimde 0.49 çıkmıstı aradan 9 gün gecti adetim 9 gün gecikti herkez kan tahlilimi görünce adetin sıkıntıdan gecikmiştr ddiler ama ben yinede yaptrdım sonuç pozitif çıkınca tekrar kan tahlili yaptrdım beta 945 çıktı sonra gün geçtikçe yükseldi şimdi 15 haftalık hamileyim 🙏🏻❤
zehracinar Berlin-4570 yaaa inşallah yükselmiştir yarın gidicem inşallah yükselmiştir 4 ay önce kürtaj oldum kalbi durdu bebeğimin o yüzden çok istiyorum ❣
kayraninannesi zehracinar Rabbim gönlünüze göre versin canım hayırlısını versin inşAllah güzel şeyler düşün güzel olsun Allahın izniyle 😇
Esersofya zehracinar canım korkma çok erken yaptırdığın için öyle çıkmış hamile olasan o değer 2 den fazla olmaz hergün bir önceki günden ikiye katlanıyor şimdiye çıkmıştır hamilesin tebrikler
sisiland Emnmntmhmmt merhaba, bu 20 gunluk zaman icerisinde herhangi bir belirti yasadiniz mi? ben de tam 20 gunluk gecikmedeyim ama evde yapilan idrar testlerim negatif cikti
Busrademiir zehracinar Aynı durumu ben yaşıyorum şimdi hastaneden geldim sonuç yok dedi 4 gündür benim ki de gecik ve hiç geçmez günüm bende 10 gün beklemeye karar verdim artık bence sende bir haftaya kadar bekle en mantıklı bu hissediyorsun ama bir şey yapamıyorsun yani
Emnmntmhmmt zehracinar gözün ayďin cNim rabbim bağışlasın size saglicakla hamileliğini gecir kucagina al insallah 😍
zehracinar Berlin-4570 şimdi geldim hastaneden hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler olsun çok mutluyum Rabbim bu sefer inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah ❣😊
Hilalokanalkin Merwishozzy benimde erken gebelik testlerim silik çizgi çıkıyor ilk 5 dakikada bugün kan verdim 1.20 haziranın 22 sindede vermiştim yine 1.20 idi. Adetim düzensiz en son 8 mayısta oldum 39 günde bir 7 gün oluyorum
kayraninannesi zehracinar Rabbim sağlıklı bi sekilde bebeğini kucağına almayi nasip etsin canım benim çok sevindim😇