kardelenertis Kızlar selam. Cuma günü kan sonucum 24,09 çıktı. Tekrardan ne zaman kan vermeliyim? Bu hafta cuma mı yoksa daha erken mi?
Eldgrn kardelenertis 2 günde bir kan vermen lazım düzenli artış var mı diye ortlalama 3000 civarı doktora gidebilirsin gözükür
Mfyy kardelenertis 2 gün sonra aynı laboratuvara verin 2 katı artması lazım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :)
Eldgrn kardelenertis artış olmaz düşerse kimyasal gebelik eğer artar ama mesela 24.09 ya sonraki verdiğin 30 falansa sağlıklı gebelik olmuyor pek ama tabi bunun için düzenli kan vermek önemli benim mesela 1 5.67 ile ogrendim2. Kan 8.79 tam artmamıştı ama sonradan toparladı devamlı kan verdim sağlıklı olduğuna emin olana kadar
kardelenertis Anneheycani 9 Ağustos regli oldum sonra 14 ünde tatile gideceğim için ilaç aldım reglim kesildi. İlacı kestim 19/20/21 Ağustos tekrar regli oldum. Son ilişkim. 14 eylül testi 16 eylülde verdim. Ama ben 5 eylülden şüpheleniyorum
Birprensesannesi2525 kardelenertis canım bende ilk 30 du beta öğrendiğimde şu an kızım 3 yaşında 🤭 düzenli kan ver 2 günde bir kendini de pozitif tut inşallah stresten uzak dur 🌹