Pentagramm Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim. İdrarımda beyaz ufak iplik gibi parçalar oldu bir sürü. Acaba böyle bir durum yaşayan var mı?
Ecem95 Pentagramm ben de de vardı ama beyaz değildi biraz daha koyuydu koku var mı? Bana mantar dedi doktorum sizde Vajinal mantar olmuş olabilirsiniz
Sare_34- Pentagramm bende de oluyor da akintı gibi geldi bana umursamadım sizinde akinti olabilir mi baska belirtiniz var mı ve cok degil bende
Pentagramm iremsenpli11 evet 4. Haftadan beri kullanıyorum ama dün gece aldığım daha ilaç parçası gibi değildi
iremsenpli11 Pentagramm anlıyorum onunla alakalı da olabilir ben kullanıyorum dediğiniz gibi iplik şeklinde vs. Geliyor
Ecem95 Pentagramm benimde hiç kaşıntım yoktu hala yok muhtemelen mantar olmuş olabilirsiniz 13. Haftaya kadar bir şey yapamıyorum 13. Haftadan sonra fitil vereceğim demişti doktorum sizde kendi doktorunuzla görüşün geçmiş olsun 🫶
Pentagramm iremsenpli11 bende de ilaçtan bir iki saat sonra geliyor ama bu böyle damar ya da pıhtı gibi ama beyaz parçalardı anlayamadım
Pentagramm Sare_34- benim 4. Haftadan beri kanama ve lekelerim oldu yeni yeni bitti gibi ama böyle beyaz parçalarda tuhaf geldi anlayamadım
Meresss Pentagramm 6 aydır kullanıyorum bende canım bu ay daha farklı sifonu çektiğimde halde o iplik iplik beyazlıklar suda kalıyo normal olduğunu düşünüyorum ama sen genede idrar testi ver
Ecem95 Pentagramm 6+6 ‘da görüştük doktorumla bir daha 13. Haftada geleceksin dedi ikili test falan demedi sadece vajinal mantar için fitil dedi bir de serum takviyesi yapacağım dedi herhalde gittiğimde ikili test yapar hiç bilmiyorum 🙇♀️