Meed Irem34_52 senin dediğin gibi bende buldum birini şimdi galiba ücretsiz dediğin gibi yazdım instagrama bakalm takibe aldım yazdım da cevap vercek mi 🙈
Eylulun_annesiii Meed Irem34_52 Kızlar benim dediğim sayfayı sadece takip ediyorsunuz ücretsiz bakıyor biraz geç dönebilir sadece. İsterseniz bana instagram dan dm atın ben size sayfayı atayım direk instagram adresim buseturhaan siz bilirsiniz tabi ☺️🤍
[silindi] Irem34_52 bugün gittim benimde aynı 😄 hareket etti biranda ama benim doktorum bacak arası dolu değil kız gibi sanki dedi sonra kordonu iki bacak arasına aldı arkasını döndü 😂 bende 10 gün sonra gelecem dedim dokturuma dayanamam asla 🌸
Irem34_52 [silindi] aynen bende oyle dedim bizmki tahminde etmedi galiba emin olmak istiyo siz kac haftaliksiniz
[silindi] Irem34_52 13 haftalık benim ama duruş pozisyonları sizinki ile aynı güzellikle gelsinler tavrularımız 🌸
Meed Irem34_52 hahahahahah aynen banada yazdı 🤣🤣 tutmadı mı geri iadesi var mı yazdım çıksrdm takipden🤣
Meed Eylulun_annesiii gülüm adını yazarmısın ben eşim öğrensin istemiyorum arkadaşımın instagramından göndercem🤣♥️
Meed Eylulun_annesiii yada ekran resmi alıp cünkü ben bebeğimincinsiyettahmini yazdım tüm sayfalara msj attm 50tl ücret diyolar🥹
Irem34_52 Eylulun_annesiii bnde esimle ortak kullaniyorm dun oyle seyler ugrasma dedi msji gorunce en iyisi beklemek 🤭